Καμιά αλλοίωση του φυσικού περιβάλλοντος στο Δρέπανο

Καμιά αλλοίωση του φυσικού περιβάλλοντος στο Δρέπανο



Στην καταγγελία της Λαϊκής Συσπείρωσης απάντησε στη χθεσινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου ο Αλέκος Καχριμάνης, υπογραμμίζοντας πως δεν υπήρξε καμιά παρέμβαση ή αλλοίωση στην παραθαλάσσια ζώνη στην Ηγουμενίτσα.

Επιπλέον ισχυρίστηκε πως ο καθαρισμός των παραλιών είναι μια υποχρέωση της Αυτοδιοίκησης, αλλά και των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται νόμιμα στους χώρους τους.


«Τηρήθηκαν όλες οι νόμιμες διαδικασίες και οι αποφάσεις αναρτήθηκαν στη «Διαύγεια», στη διάθεση κάθε πολίτη και φυσικά των παρατάξεων», υποστήριξε ο Αλέκος Καχριμάνης και σημείωσε πως οι παραλίες δεν ανήκουν σε επιχειρηματικά συμφέροντα. Και πρόσθεσε πως είναι δημόσιοι χώροι τους οποίους κάθε καλοκαίρι επισκέπτονται χιλιάδες απλοί πολίτες, εργαζόμενοι, συνταξιούχοι, νέοι, που δεν έχουν τη δυνατότητα διακοπών και διαμονής σε μεγάλα ξενοδοχεία και οργανωμένες πλαζ.

Τέλος, ανέφερε πως στην παραλία Δρεπάνου- Μακρυγιαλίου Ηγουμενίτσας έγιναν οι ίδιες εργασίες καθαρισμού, όπως και στις άλλες παραλίες.



Καμιά αλλοίωση του φυσικού περιβάλλοντος στο Δρέπανο Καμιά αλλοίωση του φυσικού περιβάλλοντος στο Δρέπανο Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Ιουλίου 07, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.