Ο Σύλλογος εργαζομένων ΟΤΑ, καταγγέλλει τον Πρόεδρο της Κοινότητας Νέας Σελεύκειας

Ο Σύλλογος εργαζομένων ΟΤΑ, καταγγέλλει τον Πρόεδρο της Κοινότητας Νέας Σελεύκειας



Ο Σύλλογος εργαζομένων ΟΤΑ, καταδικάζει την απρεπή συμπεριφορά του Προέδρου της Κοινότητας Νέας Σελεύκειας σε συνάδελφο της υπηρεσίας πρασίνου.

Ο κ. Τακλάκογλου Παναγιώτης ,επιτέθηκε λεκτικά στη συνάδελφο ,μέσα στο γραφείο της και ευθαρσώς επιθετικά ,αδικαιολόγητα και με αλαζονική συμπεριφορά, επειδή δεν είχε διεκπεραιωθεί το ασαφές και αόριστο αίτημά του προς την Υπηρεσία.

Στην προσπάθεια της η συνάδελφος να του εξηγήσει τους λόγους (ότι μόλις πριν τέσσερις ημέρες το είχε παραλάβει και πως χρειαζόταν περαιτέρω διευκρινίσεις για να υλοποιηθεί) αλλά και ότι ως πρόεδρος κοινότητας λαμβάνει παγία αντιμισθία 4000 ευρώ για τέτοιου είδους εργασίες ,ο κ. Τακλάκογλου εμφανώς κατακυριευμένος από έπαρση άρχισε τις απειλές, προσβάλλοντας την συνάδελφο .Η συνάδελφος κάλεσε την Αστυνομία ,όπου ο κ. Τακλάκογλου επικαλέστηκε πως έχει εργασία κι έφυγε από το χώρο.

Ο Σύλλογος μας καταδικάζει τέτοιου είδους φασιστικές συμπεριφορές ,πόσο μάλιστα όταν ο κύριος Τακλάκογλου κάνοντας κατάχρηση της ιδιότητας του προέδρου της Νέας Σελεύκειας προσπάθησε να επιτύχει την ‘’υποταγή΄΄ της συναδέλφου προσβάλλοντας την προσωπικότητά της.

Καταγγέλλουμε την τραμπουκική συμπεριφορά του κ. Τακλάκογλου γιατί επρόκειτο για τη γνωστή εκφοβιστική μέθοδο και τέτοιου είδους συμπεριφορές πρέπει να καταδικαστούν , αποτρέποντας τέτοιου είδους επιδείξεις ανάρμοστης και προσβλητικής συμπεριφοράς.

Είμαστε στο πλευρό της συναδέλφου, και καλούμε και όλους τους συναδέλφους να απευθύνονται στο σωματείο μας για τέτοιου είδους αντιμετώπιση από οποιονδήποτε

Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΥΦΑΝΤΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΣΟΦΙΑ ΣΕΓΓΟΥΝΗ
Ο Σύλλογος εργαζομένων ΟΤΑ, καταγγέλλει τον Πρόεδρο της Κοινότητας Νέας Σελεύκειας Ο Σύλλογος εργαζομένων ΟΤΑ, καταγγέλλει τον Πρόεδρο της Κοινότητας Νέας Σελεύκειας Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Ιουλίου 21, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.