ΑΣΕΠ: Αντίστροφη μέτρηση για 1.500 προσλήψεις ΤΕ

ΑΣΕΠ: Αντίστροφη μέτρηση για 1.500 προσλήψεις ΤΕ


Θέμα 24ώρων είναι, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του proson.gr, η έκδοση της δεύτερης προκήρυξης του ΑΣΕΠ, που θα απευθύνεται αποκλειστικά στους επιτυχόντες του πανελλήνιου γραπτού διαγωνισμού, ο οποίος διεξήχθη τον περασμένο Μάρτιο. H προκήρυξη, η οποία θα φέρει τον αριθμό 2ΓΒ/2023, θα προβλέπει την πλήρωση 1.565 θέσεων από τη «δεξαμενή» επιτυχόντων του διαγωνισμού και συγκεκριμένα από τους επιτυχόντες του κλάδου ΤΕ (Τεχνολογικής Εκπαίδευσης)


Πηγές του ΑΣΕΠ αναφέρουν στο proson.gr, ότι η έκδοση της εν λόγω προκήρυξης επιταχύνεται και στόχος είναι να «φύγει» για το Εθνικό Τυπογραφείο μέχρι και την Παρασκευή. Όπως έχουμε γράψει και σε παλαιότερα ρεπορτάζ, στόχος του ΑΣΕΠ ήταν να «διώξει» την εν λόγω προκήρυξη μέχρι τα μέσα του μήνα, κάτι που φαίνεται να το καταφέρνει.

Αφού πάρει ΦΕΚ από το Εθνικό Τυπογραφείο η προκήρυξη θα ξεκινήσει και η διαδικασία υποβολής αιτήσεων, η οποία αναμένεται στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Οκτωβρίου.
Πώς κατανέμονται οι θέσεις

Η προκήρυξη για τον κλάδου ΤΕ θα περιέχει τουλάχιστον 1.565 θέσεις, οι οποίες κατανέμονται σε Ανεξάρτητες Αρχές, Αποκεντρωμένες Διοικήσεις και ΟΤΑ αλλά και 16 υπουργεία.
 Συγκεκριμένα, θα υπάρχουν θέσεις στα εξής υπουργεία και φορείς:
Ανεξάρτητες Αρχές
Αποκεντρωμένες Διοικήσεις και ΟΤΑ
Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων
Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων
Υπουργείο Δικαιοσύνης
Υπουργείο Εθνικής Άμυνας
Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων
Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου
Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής
Υπουργείο Οικονομικών
Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων
Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας
Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού
Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη
Υπουργείο Τουρισμού
Υπουργείο Υγείας
Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών
Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης
Έρχεται ο 2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός του ΑΣΕΠ Proson.gr

Τεράστιο ενδιαφέρον έχουν φέρει οι διορισμοί των επιτυχόντων για τον 2ο Πανελλήνιο Γραπτό Διαγωνισμό

Είναι θεσμοθετημένο ο Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός να γίνεται κάθε 2 χρόνια. Έτσι ήδη έχουν ξεκινήσει εξ αποστάσεως προετοιμασία στην goLearn για τον 2ο Πανελλήνιο Γραπτό Διαγωνισμό ΑΣΕΠ.
Ποιο ήταν η κορυφαία προετοιμασία στην Ελλάδα που είχε τον πρώτο των πρώτων στον 1ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό

Ο πρώτος των πρώτων, δηλαδή ο επιτυχών με την μεγαλύτερη βαθμολογία ανάμεσα σε 77.073 πολίτες που εξετάστηκαν προετοιμάστηκε στην goLearn πετυχαίνοντας συνολικό βαθμό διαγωνισμού 90,75

Η goLearn αποτελεί το μεγαλύτερο φορέα προετοιμασίας ενηλίκων για διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ με τους περισσότερους επιτυχόντες στον 2Γ/2022. Πάνω από 40.000 ενήλικες κάθε χρόνο προετοιμάζονται και μοριοδοτούνταί από προγράμματα που πραγματοποιούμε σε συνεργασία με Δημόσια Πανεπιστήμια όπως τα μοριοδοτούμενα σεμινάρια εκπαιδευτικών με το Πανεπιστήμιο Αιγαίου και άλλα δημόσια Πανεπιστήμια.
ΑΣΕΠ: Αντίστροφη μέτρηση για 1.500 προσλήψεις ΤΕ ΑΣΕΠ: Αντίστροφη μέτρηση για 1.500 προσλήψεις ΤΕ Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 11, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.