Με 97 υποψήφιους, αγωνιστές του εργατικού- λαϊκού κινήματος και επικεφαλής τον Γιώργο Πρέντζα, έχει μπει στη μάχη το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης που στηρίζει το ΚΚΕ, στην περιφέρεια Ηπείρου.

Με 97 υποψήφιους, αγωνιστές του εργατικού- λαϊκού κινήματος και επικεφαλής τον Γιώργο Πρέντζα, έχει μπει στη μάχη το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης που στηρίζει το ΚΚΕ, στην περιφέρεια Ηπείρου.

Αγωνιστές και αγωνίστριες, εργαζόμενοι στο ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, βιοπαλαιστές αγρότες και αυτοαπασχολούμενοι, επιστήμονες και νέοι που είναι ήδη γνωστοί για την αγωνιστική στάση στους χώρους δουλειάς και μόρφωσης, στις γειτονιές, στην τοπική και περιφερειακή διοίκηση. Αυτή είναι η ταυτότητα του ψηφοδελτίου της Λαϊκής Συσπείρωσης!

Αποτελεί το μοναδικό αντίπαλο δέος τόσο στον κυβερνητικό περιφερειάρχη, όσο και στην αντιλαϊκή ομοφωνία των εκλεγμένων και υποψηφίων των άλλων αστικών κομμάτων που κριτήριο των επιλογών τους είναι τα σχέδια και τα κέρδη των επιχειρηματικών ομίλων.

Οι εκλεγμένοι με το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης είναι οι μόνοι που μπορούν να εκφράσουν την αγανάκτηση και τις ανάγκες του ηπειρώτικου λαού. Να ασκήσουν πραγματική εργατική - λαϊκή αντιπολίτευση προς όφελος των αναγκών του, γιατί δεν είναι δεσμευμένοι από επιχειρηματικά συμφέροντα, γιατί αμφισβητούν και συγκρούονται με την πολιτική που αφήνει συνεχώς απροστάτευτο το λαό αλλά προστατεύει τα κέρδη των επιχειρηματικών ομίλων.

Περισσότεροι περιφερειακοί σύμβουλοι της ΛΣ σημαίνει μεγαλύτερη και ισχυρότερη δύναμη στο πλάι του λαού, για να παλέψει απέναντι στην επίθεση της κυβέρνησης και του κεφαλαίου που την υλοποιούν οι περιφερειακές και δημοτικές αρχές στην Ήπειρο.

Στις 8 Οκτώβρη στην Περιφέρεια και στους δήμους δεν ψάχνουμε τις διαφορές ανάμεσα στα ψηφοδέλτια των εκλεκτών των αστικών κομμάτων. Κάνουμε τη διαφορά! Δίνουμε δύναμη στη δύναμη μας. Δυναμώνουμε τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης που στηρίζει το ΚΚΕ στην Περιφέρεια και παντού.

Τη Δευτέρα 11 Σεπτέμβρη θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση της Λαϊκής Συσπείρωσης στα Γιάννενα, στις 19:00, στο θεατράκι Σκάλας, με ομιλητές την Όλυ Τσουμάνη, υποψήφια Δήμαρχο Ιωαννιτών και τον Γιώργο Πρέντζα υποψήφιο Περιφερειάρχη Ηπείρου.
Με 97 υποψήφιους, αγωνιστές του εργατικού- λαϊκού κινήματος και επικεφαλής τον Γιώργο Πρέντζα, έχει μπει στη μάχη το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης που στηρίζει το ΚΚΕ, στην περιφέρεια Ηπείρου. Με 97 υποψήφιους, αγωνιστές του εργατικού- λαϊκού κινήματος και επικεφαλής τον Γιώργο Πρέντζα, έχει μπει στη μάχη το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης που στηρίζει το ΚΚΕ, στην περιφέρεια Ηπείρου. Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 08, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.