Συνέδριο για τη διεθνοποίηση του Πανεπιστημίου

Συνέδριο για τη διεθνοποίηση του Πανεπιστημίου


Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του Διεθνούς Υβριδικού Συνεδρίου με τίτλο «ICT in Education: Applications in Natural, Social and Health Sciences» που πραγματοποιήθηκε στα Ιωάννινα.

Το συνέδριο διοργανώθηκε στο πλαίσιο της πράξης με τίτλο «Υποστήριξη Δράσεων Διεθνοποίησης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων – MIS: 5162213», η οποία συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο – ΕΚΤ) και Εθνικούς Πόρους στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση 2014-2020», «ΕΣΠΑ 2014-2020», με επιστημονική Υπεύθυνη της πράξης την Καθηγήτρια ΠΤΝ κυρία Τζένη Παγγέ, η οποία παρουσίασε το πρόγραμμα «Διεθνή Διδακτορικά του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων».

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία της και κήρυξε την έναρξη εργασιών του συνεδρίου η Πρύτανης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Καθηγήτρια κυρία Α.Μπατιστάτου.

Την εκδήλωση χαιρέτησαν ο Δήμαρχος Ιωαννιτών, κύριος Δ. Παπαγεωργίου, ο Πρόεδρος του ΠΤΝ, κύριος Χ. Ζάραγκας, καθώς και η κυρία Γ. Γκαρδιακού και ο κύριος Ν. Φατσέας εκ μέρους του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων. Επίσης, στην εκδήλωση απεύθυναν χαιρετισμό η Καθηγήτρια κυρία S. Mangialardo, εκ μέρους του UniAdrion και ο Καθηγητής κύριος S. P. D’ Alessandro εκ μέρους του Advenio eAcademy, Malta.

Στο πρόγραμμα της εκδήλωσης συμμετείχαν φοιτητές, ερευνητές, και καθηγητές από Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο, το Πανεπιστήμιο της Klaipeda από την Λιθουανία, το Πανεπιστήμιο Zilina από τη Σλοβακία, το Πανεπιστήμιο της Foggia από την Ιταλία, και το Πανεπιστήμιο De Montfort University Leicester, από το Ηνωμένο Βασίλειο. Στόχος του προγράμματος ήταν να παρουσιάσει πρωτότυπα ερευνητικά αποτελέσματα και να προωθήσει με ανεξάρτητες και αυτόνομες ερευνητικές δραστηριότητες τον εκπαιδευτικό αντίκτυπο των This program is co-financed by Greece and the European Union (European Social Fund- ESF) through the Operational Programme «Human Resources Development, Education and Lifelong Learning 2014-2020» in the context of the project “ICT in Education: Applications in Natural, Social and Health Sciences” (MIS 5162213). ΤΠΕ (Τεχνολογίες Πληροφοριών και Επικοινωνιών) στην υγεία, τις κοινωνικές και τις φυσικές επιστήμες.
Συνέδριο για τη διεθνοποίηση του Πανεπιστημίου Συνέδριο για τη διεθνοποίηση του Πανεπιστημίου Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Σεπτεμβρίου 05, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.