Συνάντηση Αντώνη Μπέζα με εκπροσώπους του Συλλόγου Τριτέκνων Νομού Θεσπρωτίας

Συνάντηση Αντώνη Μπέζα με εκπροσώπους του Συλλόγου Τριτέκνων Νομού Θεσπρωτίας



Ο υποψήφιος Δήμαρχος Ηγουμενίτσας Αντώνης Μπέζας συναντήθηκε με αντιπροσωπεία του «Συλλόγου Γονέων με τρία παιδιά Νομού Θεσπρωτίας», αποτελούμενη από τον Πρόεδρο Άγγελο Βαρβέλη, την Έφορο Σταυρούλα Βρακά και το Μέλος Δ.Σ. Πέτρο Ντόκο.

Στη συνάντηση οι εκπρόσωποι του Συλλόγου παρουσίασαν τα αιτήματά τους προς το Δήμο Ηγουμενίτσας, που είναι:

Η αναθεώρηση των εισοδηματικών κριτηρίων καθώς και του ποσοστού έκπτωσης στα Δημοτικά Τέλη μέσω των λογαριασμών ηλεκτρικού ρεύματος.

Η αναθεώρηση των εισοδηματικών κριτηρίων καθώς και του ποσοστού έκπτωσης στα Τέλη Ύδρευσης στους λογαριασμούς της ΔΕΥΑΗ.

Η αύξηση του ορίου εισοδήματος για την ένταξη των τρίτεκνων οικογενειών στο Κοινωνικό Παντοπωλείο.

Η εύρεση χώρου για τη στέγαση του γραφείου του Συλλόγου.

Ο κ. Μπέζας υπογράμμισε τη σπουδαιότητα και τη συμβολή των τρίτεκνων οικογενειών στην αντιμετώπιση του δημογραφικού προβλήματος, τονίζοντας την ανάγκη να πάψει η αδιαφορία απέναντί τους και να αναγνωριστεί έμπρακτα και με ουσιαστικά κίνητρα από το Δήμο Ηγουμενίτσας η σημαντική προσφορά τους στην κοινωνία.

«Θα είμαι πάντα δίπλα σας για να στηρίζω τα αυτονόητα», τόνισε ο υποψήφιος Δήμαρχος Ηγουμενίτσας.


Συνάντηση Αντώνη Μπέζα με εκπροσώπους του Συλλόγου Τριτέκνων Νομού Θεσπρωτίας Συνάντηση Αντώνη Μπέζα με εκπροσώπους του Συλλόγου Τριτέκνων Νομού Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Σεπτεμβρίου 12, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.