Περιφέρειας Ηπείρου: Στο στάδιο υλοποίησης τα έργα για Ιμαρέτ Άρτας, νοσοκομείο Πρέβεζας και Οδοφωτισμό οδικού δικτύου Ηπείρου

 Περιφέρειας Ηπείρου:  Στο στάδιο υλοποίησης τα έργα για Ιμαρέτ Άρτας, νοσοκομείο Πρέβεζας και Οδοφωτισμό οδικού δικτύου Ηπείρου



Σημαντικά που αφορούν τις οδικές υποδομές, τη δημόσια υγεία και τον πολιτισμό προχωρούν στο τελικό στάδιο για την έναρξη της υλοποίησής τους, μετά τις σημερινές αποφάσεις της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Ηπείρου. Ειδικότερα:

Οριστικός ανάδοχος για το Ιμαρέτ Άρτας

Η Ο.Ε. ανέδειξε τον οριστικό ανάδοχο του έργου « «Αποκατάσταση του Οθωμανικού Τεμένους Ιμαρέτ Άρτας και διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου του» προϋπολογισμού 1.100.000 ευρώ.

 Το έργο – που είναι ενταγμένο στο Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας- θα κατασκευάσει η εργοληπτική επιχείρηση «Κ/Ξ Γ. Βερονίκης – Π. Κριεμαδης – Β. Κονδύλης & ΣΙΑ».


Οριστικός ανάδοχος για τα
έργα στο Νοσοκομείο Πρέβεζας


Ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός για τα έργα «ανακαίνισης – εκσυγχρονισμού του Γενικού Νοσοκομείου Πρέβεζας», τα οποία χρηματοδοτεί από πόρους της με 845.000 ευρώ η Περιφέρεια Ηπείρου.

 Η Οικονομική Επιτροπή στη σημερινή της συνεδρίαση ανέδειξε οριστικό ανάδοχο του έργου την εταιρεία «ΟΡΡΑΟΝ Α.Τ.Ε.»


Ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός για
τον οδοφωτισμό του οδικού δικτύου

Αντίστροφα μετρά πλέον ο χρόνος προκειμένου να αρχίσει το έργο της αναβάθμισης του Οδοφωτισμού του Εθνικού και Επαρχιακού οδικού δικτύου της Περιφέρειας Ηπείρου.

 Στη σημερινή της συνεδρίαση η Ο.Ε. κατακύρωσε το διαγωνισμό και το έργο θα υλοποιήσει η εταιρεία «ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΜΙΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ».


Περιφέρειας Ηπείρου: Στο στάδιο υλοποίησης τα έργα για Ιμαρέτ Άρτας, νοσοκομείο Πρέβεζας και Οδοφωτισμό οδικού δικτύου Ηπείρου  Περιφέρειας Ηπείρου:  Στο στάδιο υλοποίησης τα έργα για Ιμαρέτ Άρτας, νοσοκομείο Πρέβεζας και Οδοφωτισμό οδικού δικτύου Ηπείρου Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 06, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.