Θωμάς Δήμας: Γιατί με τον Αντώνη Μπέζα

Θωμάς Δήμας: Γιατί με τον Αντώνη Μπέζα



Γεννήθηκα το 1963 στη Γερμανία, αλλά η καταγωγή μου είναι από Καστρί Θεσπρωτίας. Είμαι παντρεμένος με την Ευτυχία Νικολόπουλου, έχω δύο κόρες την Έλενα και την Μαρία. Αποφοίτησα από το τεχνικό λύκειο Ηγουμενίτσας ως μηχανολόγος μηχανικός. Στη συνέχεια σπούδασα προγραμματιστής ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Στην επαγγελματική μου ζωή δραστηριοποιήθηκα με επιτυχία ως επιχειρηματίας και ως έμπορος στην Ηγουμενίτσα, γεγονός που με βοήθησε να εκλέγω στο Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Ηγουμενίτσας αρχικά και να γίνω Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας μετέπειτα.

Η ενασχόληση μου με τα κοινά ξεκίνησε το 1986, όταν εκλέχθηκα για πρώτη φορά πρόεδρος ΟΝΝΕΔ Θεσπρωτίας της Νέας Δημοκρατίας.

Εκλέχτηκα και διετέλεσα δημοτικός σύμβουλος του δήμου Ηγουμενίτσας από το 1998 με υποψήφιο δήμαρχο τον Θωμά Πάντο. Επανεκλέχτηκα το 2002 με το συνδυασμό του υποψηφίου δημάρχου Θωμά Πιτούλη όπου και διετέλεσα πρώτος αντιδήμαρχος για 3,5 χρόνια.

Επίσης, με την ιδιότητα του δημοτικού συμβούλου έχω εκλεγεί στο Δ.Σ. της Τοπικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων Θεσπρωτίας αλλά και μέλος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων Ελλάδος.

Παράλληλα εκλέχτηκα για τρεις θητείες πρόεδρος της ΝΟΔΕ Θεσπρωτίας της Νέας Δημοκρατίας από το 2000 έως το 2009. Υπήρξα μέλος της ΟΚΕ Οικονομικών της Νέας Δημοκρατίας και μέλος Κεντρικής Επιτροπής του Κόμματος.

Το 2006 εκλέχτηκα Νομαρχιακός Σύμβουλος με την παράταξη του Βασίλη Γιόγιακα και διετέλεσα Αντινομάρχης Τεχνικών Υπηρεσιών απο το 2007 ως το 2008.

Το2009 υπήρξα υποψήφιος βουλευτής με το Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό του Γιώργου Καρατζαφέρη.

Σήμερα είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του Αντώνη Μπέζα, Μαζί για τη Ηγουμενίτσα.

Μαζί για τη Ηγουμενίτσα: Αγαπητοί συμπολίτες, φίλες και φίλοι, είμαι ο Θωμάς Δήμας και για περισσότερο από τρεις δεκαετίες έχω συμβάλλει στον πολιτικό ιστό του νομού Θεσπρωτίας. Σήμερα, έχω τη χαρά να σας ανακοινώσω την ολόψυχη υποστήριξή μου προς το πρόσωπο και το έργο του Αντώνη Μπέζα, υποψήφιου Δημάρχου Ηγουμενίτσας.

Εμπιστοσύνη και Συνεργασία: Ο Αντώνης και εγώ διαθέτουμε μια πολυετή σχέση εμπιστοσύνης και συνεργασίας. Έχουμε εργαστεί από κοινού σε πολλά θέματα και έχουμε ανταλλάξει θετικές ενέργειες για την προαγωγή της κοινωνικής και οικονομικής ανάπτυξης.

Αποδεδειγμένες Ικανότητες: Η αποφασιστικότητα του Αντώνη, η ικανότητά του να ορίζει και να επιτυγχάνει στόχους, έχει ήδη δοκιμαστεί. Στην τοπική αυτοδιοίκηση, όπου έχει διατελέσει δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος του συμβουλίου περιοχής, καθώς και στην κεντρική πολιτική σκηνή, αφού έχει διατελέσει υπουργός σε τρία υπουργεία, έχει συμβάλει στην υλοποίηση αξιόλογων έργων για τη Θεσπρωτία.

Σχέσεις και Εμπιστοσύνη: Ο Αντώνης έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη δύο Πρωθυπουργών, ενώ ταυτόχρονα διατηρεί ισχυρούς δεσμούς με την κεντρική διοίκηση και την κυβέρνηση.

Εμπειρία και Σταθερότητα: Τα έργα του Αντώνη στην τοπική αυτοδιοίκηση έχουν καταγραφεί είναι πλήρως και ευρέως αναγνωρισμένα. Στη μακροχρόνια συνεργασία μας, έχω διαπιστώσει την ικανότητα του στην διοίκηση και την αποτελεσματικότητά του στην υλοποίηση των στόχων που βάζει.

Η Στασιμότητα της Ηγουμενίτσας: Όταν στους γειτονικούς νόμους πολλά πράγματα προχωράνε και δημιουργούνται συνθήκες ανάπτυξης, η Ηγουμενίτσα παραμένει σε μία στασιμότητα η οποία έχει επιπτώσεις στην κοινωνική και στην οικονομική ζωή του τόπου: (πανεπιστήμιο, μαρίνα, περιφερειακός, σχέδια πόλεως Ηγουμενίτσας).

Εμπειρία και Νεολαία: Η συμμετοχή μου θα εμπλουτίσει τον συνδυασμό με ένα κράμα νέων και έμπειρων ανθρώπων που θα συνθέσουν ένα δημιουργικό και παραγωγικό δημοτικό συμβούλιο.

Αγαπητοί συμπολίτες, η επιλογή είναι δική σας, αλλά η εμπειρία μου και η βεβαιότητα μου λέει ότι ο Αντώνης Μπέζας είναι ο άνθρωπος που θα φέρει την ανανέωση και την πρόοδο που χρειαζόμαστε για την Ηγουμενίτσα.

Με τιμή, Θωμάς Δήμας
Θωμάς Δήμας: Γιατί με τον Αντώνη Μπέζα Θωμάς Δήμας: Γιατί με τον Αντώνη Μπέζα Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 08, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.