Ήπειρος: Αναστολή προεκλογικής δραστηριότητας από αυτοδιοικητικές παρατάξεις

Ήπειρος: Αναστολή προεκλογικής δραστηριότητας από αυτοδιοικητικές παρατάξεις


Σε ένδειξη συμπαράστασης στους πληγέντες της Θεσσαλίας

Στην αναβολή των προγραμματισμένων εκδηλώσεων τους για το επόμενο διήμερο προχωρoύν αυτοδιοικητικές παρατάξεις στην Ήπειρο.

«Λόγω των τραγικών συμβάντων των τελευταίων ημερών από τις καταστροφικές πλημμύρες και με την κατάσταση να παραμένει άκρως κρίσιμη στη Θεσσαλία», οι Ορίζοντες Ηπείρου του υποψηφίου Περιφερειάρχη Σπύρου Ριζόπουλου αναστέλλουν την προεκλογική τους δραστηριότητα μέχρι και τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου.


Η παράταξη «ΗΠΕΙΡΟΣ ΟΛΟΝ – «Τόπος να ζεις» του υποψηφίου Περιφερειάρχη Στέφανου Ζούμπα αποφάσισε την αναστολή της προεκλογικής της εκστρατείας μέχρι και την Κυριακή 10/9. «Αυτές τις δύσκολες ώρες η σκέψη μας είναι αποκλειστικά στους χιλιάδες συμπολίτες μας, στη Θεσσαλία που πλήττονται και ζουν πρωτοφανείς, δραματικές καταστάσεις» σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Εξ’ άλλου την αναστολή της προεκλογικής δραστηριότητας της παράταξης λόγω των δραματικών γεγονότων στη Θεσσαλία ανακοίνωσε από χθες το «Κοινό των Ηπειρωτών» του Γιάννη Στέφου.

Στους Δήμους, μέχρι στιγμής την αναστολή της προεκλογικής της δράσης για το επόμενο διήμερο ανακοίνωσε η Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία του υποψηφίου Δημάρχου Ιωαννίνων Νίκου Γκόντα, «εκφράζοντας την συμπαράστασή της παράταξης στα θύματα και τους πληγέντες της τελευταίας θεομηνίας».

Στην ίδια ενέργεια προχώρησε και η παράταξη Γιάννενα – Νέα Εποχή του νυν Δημάρχου και εκ νέου υποψηφίου Δημήτρη Παπαγεωργίου σημειώνοντας ότι «εκφράζει την συμπαράστασή της στην Περιφέρεια Θεσσαλίας και τους Δήμους που πλήττονται από την κακοκαιρία και τις πλημμύρες».

«Σε ένδειξη πένθους και ηθικής συμπαράστασης» η Δημοτική Ομάδα Συνεργασίας του νυν Δημάρχου Σουλίου και εκ νέου υποψηφίου Ιωάννη Καραγιάννη, αναβάλλει τα προγραμματισμένα για αύριο Σάββατο, εγκαίνια του εκλογικού της κέντρου στην Παραμυθιά.

Την αναβολή της εκδήλωσης για την παρουσίαση του προγράμματος και των υποψηφίων του Συνδυασμού «Συμμαχία Ανάπτυξης και Αλληλεγγύης» του Παναγιώτη Νταή για το Δήμο Ηγουμενίτσας, η οποία είχε προγραμματιστεί για αύριο Σάββατο, ανακοίνωσε ο συνδυασμός, εκφράζοντας «το σεβασμό στη μνήμη των νεκρών, αλλά και την συμπαράστασή μας σε όλους όσοι επηρεάστηκαν άμεσα ή έμμεσα από τη μεγάλη αυτή φυσική καταστροφή».
Ήπειρος: Αναστολή προεκλογικής δραστηριότητας από αυτοδιοικητικές παρατάξεις Ήπειρος: Αναστολή προεκλογικής δραστηριότητας από αυτοδιοικητικές παρατάξεις Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Σεπτεμβρίου 09, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.