ΠΑΝ. ΝΤΑΗΣ: ΙΣΟΤΙΜΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΡΥΟΒΡΥΣΗΣ

ΠΑΝ. ΝΤΑΗΣ: ΙΣΟΤΙΜΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΡΥΟΒΡΥΣΗΣ


Για το Συνδυασμό «Συμμαχία Ανάπτυξης και Αλληλεγγύης» η Κρυόβρυση δεν είναι ένα χωριό με ελάχιστους κατοίκους. Δεν αντιμετωπίζουμε τους Πεστανιώτες ως ψηφοφόρους που τους προσεγγίζουμε μόνο για να κερδίσουμε την υποστήριξή τους.
Βλέπουμε την Κοινότητα Κρυόβρυσης ισότιμα με όλες τις άλλες μικρές ή μεγάλες Κοινότητες του Δήμου. Επισκεφτήκαμε την Κρυόβρυση με τον υποψήφιο Πρόεδρο του Συνδυασμού μας
Θωμά Λώλη και διαπιστώσαμε ότι η βατότητα του δρόμου που οδηγεί από το Γραικοχώρι στο χωριό χρειάζεται βελτίωση, όπως και του δρόμου που ενώνει την Κρυόβρυση με την Αγία Μαρίνα.
Διαπιστώσαμε επίσης την ανάγκη για την εκτέλεση εργασιών ανάπλασης στην πλατεία, στην αυλή του Δημοτικού Σχολείου και στον περιβάλλοντα χώρο της εκκλησίας, προκειμένου – μεταξύ άλλων – να υλοποιούνται πιο εύκολα οι εκδηλώσεις που διοργανώνει ο δραστήριος πολιτιστικός σύλλογος, τον οποίο δεσμευόμαστε ότι θα ενισχύσουμε. Τέλος, ως ένα χρέος στην ιστορία του χωριού, θα εξαντλήσουμε όλες τις δυνατότητες για να καταφέρουμε να εντάξουμε σε χρηματοδοτικό πρόγραμμα την αναστήλωση των παραδοσιακών σπιτιών, ώστε όποιος επιθυμεί να μπορεί να εκτελέσει τις σχετικές εργασίες, λαμβάνοντας σχετική οικονομική ενίσχυση.
ΠΑΝ. ΝΤΑΗΣ: ΙΣΟΤΙΜΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΡΥΟΒΡΥΣΗΣ ΠΑΝ. ΝΤΑΗΣ: ΙΣΟΤΙΜΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΡΥΟΒΡΥΣΗΣ Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 06, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.