Ψηφίζεται σήμερα στην ολομέλεια της βουλής η πώληση του λιμανιού της Ηγουμενίτσας | Δείτε τη συνεδρίαση ζωντανά

Ψηφίζεται σήμερα στην ολομέλεια της βουλής η πώληση του λιμανιού της Ηγουμενίτσας | Δείτε τη συνεδρίαση ζωντανά


Το σχέδιο νόμου του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής για την "Κύρωση της από 29 Μαρτίου 2023 Τροποποίησης και Κωδικοποίησης της Σύμβασης Παραχώρησης μεταξύ του Ελληνικού Δημοσίου και "Οργανισμός Λιμένος Ηγουμενίτσας Α.Ε." - Κύρωση της από 29 Μαρτίου 2023 Συμφωνίας Τροποποίησης της από 2 Φεβρουαρίου 2018 Σύμβασης Παραχώρησης μεταξύ του Ελληνικού Δημοσίου και της "Οργανισμός Λιμένος Θεσσαλονίκης Α.Ε."" συζητείται και ψηφίζεται σήμερα από την Ολομέλεια της Βουλής.

Το νομοσχέδιο στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου ψηφίσθηκε επί της Αρχής, επί των άρθρων και στο σύνολό του κατά πλειοψηφία μόνο από τους βουλευτές της ΝΔ. Αντίθετα το καταψήφισαν ΚΚΕ, Ελληνική Λύση, ΝΙΚΗ, Πλεύση Ελευθερίας και Σπαρτιάτες. Ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ επιφυλάχθηκαν να τοποθετηθούν σήμερα κατά την συζήτηση και ψήφισή του στην Ολομέλεια. Ο εισηγητής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Χρήστος Γιαννούλης ανέφερε πως το κόμμα του προσανατολίζεται στο να καταψηφίσει το σχέδιο νόμου.

Στο σχέδιο νόμου, μέχρι την έναρξη της συζήτησής του στην Ολομέλεια δεν έχουν κατατεθεί υπουργικές ή βουλευτικές τροπολογίες.


Ψηφίζεται σήμερα στην ολομέλεια της βουλής η πώληση του λιμανιού της Ηγουμενίτσας | Δείτε τη συνεδρίαση ζωντανά Ψηφίζεται σήμερα στην ολομέλεια της βουλής η πώληση του λιμανιού της Ηγουμενίτσας | Δείτε τη συνεδρίαση ζωντανά Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Σεπτεμβρίου 05, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.