Μήνυμα Δημάρχου Ηγουμενίτσας κ. Ιωάννη Λώλου για τη νέα σχολική χρονιά

Μήνυμα Δημάρχου Ηγουμενίτσας κ. Ιωάννη Λώλου για τη νέα σχολική χρονιά



Με αφορμή την έναρξη της σχολικής χρονιάς, ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας επισκεπτόμενος σχολεία της περιοχής μας, όπου και παρέστη στον καθιερωμένο Αγιασμό, δήλωσε τα εξής:

«Αγαπητοί μαθητές, εκπαιδευτικοί και γονείς του Δήμου Ηγουμενίτσας,

Η νέα σχολική χρονιά ξεκινά με αισιοδοξία, δύναμη κι ελπίδα για ένα δημιουργικό ταξίδι στον κόσμο της γνώσης και των αξιών.

Το σχολείο σας, αγαπητά μου παιδιά, είμαι βέβαιος ότι και φέτος θα σας προσφέρει νέες γνώσεις, δεξιότητες και εμπειρίες, αποτελώντας πολύτιμο αρωγό για την ανάπτυξη της δημοκρατικής συνείδησης, την ελεύθερη σκέψη, τον σεβασμό στον συνάνθρωπο, στη διαφορετικότητα και στο περιβάλλον.

Σε αυτό το νέο ξεκίνημα, ως Δήμος φροντίσαμε για την απρόσκοπτη λειτουργία όλων των σχολικών μονάδων και θα βρισκόμαστε πάντα στη διάθεσή σας, για να υποστηρίξουμε τους στόχους και τις δημιουργικές σας προσδοκίες.

Εύχομαι ολόψυχα σε όλη την εκπαιδευτική κοινότητα, μια εποικοδομητική και γόνιμη σχολική χρονιά με πρόοδο και πάνω απ’ όλα με υγεία!»



Μήνυμα Δημάρχου Ηγουμενίτσας κ. Ιωάννη Λώλου για τη νέα σχολική χρονιά Μήνυμα Δημάρχου Ηγουμενίτσας κ. Ιωάννη Λώλου για τη νέα σχολική χρονιά Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 11, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.