Συνάντηση Αντώνη Μπέζα με εκπροσώπους της Αδελφότητας Αποδήμων Μαργαριτίου

Συνάντηση Αντώνη Μπέζα με εκπροσώπους της Αδελφότητας Αποδήμων Μαργαριτίου

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Ηγουμενίτσας Αντώνης Μπέζας συναντήθηκε με αντιπροσωπεία της νεοσυσταθείσας Αδελφότητας Αποδήμων Μαργαριτίου και Περιχώρων Δήμου Ηγουμενίτσας, αποτελούμενη από τον Πρόεδρο Ηλία Νικολάου και τον Αντιπρόεδρο Σωτήρη Χήρα.

Στη συνάντηση οι εκπρόσωποι της Αδελφότητας παρουσίασαν τις πολύ ενδιαφέρουσες προτάσεις τους για την ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής του Μαργαριτίου, που επικεντρώνονται κυρίως στον τουρισμό και δευτερευόντως στον πρωτογενή τομέα.

Ο κ. Μπέζας με αφορμή τη συνάντηση δήλωσε τα ακόλουθα:

«Είχαμε μια πολύ γόνιμη και εποικοδομητική συζήτηση που ήταν για μένα ιδιαίτερα χρήσιμη. Η συνεργασία μας με την Αδελφότητα θα συνεχιστεί.

Το Μαργαρίτι που αποτελούσε βασικό διοικητικό κέντρο της Θεσπρωτίας είναι ουσιαστικά παραμελημένο τα τελευταία χρόνια. Για το λόγο αυτό οφείλουμε να δείξουμε ενδιαφέρον και να του προσφέρουμε ένα καλύτερο μέλλον, αξιοποιώντας τα συγκριτικά του πλεονεκτήματα. Ένα από αυτά τα πλεονεκτήματα είναι ο οδικός άξονας κόμβος Εγνατίας- κόμβος Πάργας, την κατασκευή του οποίου χρηματοδοτήσαμε όταν ήμουν Υφυπουργός Οικονομικών.

Όσον αφορά τη χρήση του υπό αποπεράτωση νέου Δημοτικού Μεγάρου, θέλω να δηλώσω ότι δεν δεσμευόμαστε από οποιαδήποτε απόφαση, λίγες εβδομάδες πριν τις εκλογές, της σημερινής Δημοτικής Αρχής. Το ζήτημα αυτό πρέπει να τεθεί σε δημόσια διαβούλευση ώστε να εκφράσει την άποψή της η τοπική κοινωνία και στη συνέχεια οι όποιες αποφάσεις να ληφθούν από το νέο Δημοτικό Συμβούλιο που θα προκύψει και το οποίο θα έχει πρόσφατη τη λαϊκή εντολή».
Συνάντηση Αντώνη Μπέζα με εκπροσώπους της Αδελφότητας Αποδήμων Μαργαριτίου Συνάντηση Αντώνη Μπέζα με εκπροσώπους της Αδελφότητας Αποδήμων Μαργαριτίου Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 07, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.