Πραγματοποιήθηκε η 3η συνάντηση του προγράμματος "Ο Πυξιδούλης και η Πυξιδούλα στο νηπιαγωγείο"

Πραγματοποιήθηκε η 3η συνάντηση του προγράμματος "Ο Πυξιδούλης και η Πυξιδούλα στο νηπιαγωγείο"


Πραγματοποιήθηκε η 3η συνάντηση του προγράμματος "Ο Πυξιδούλης και η Πυξιδούλα στο νηπιαγωγείο" στο 2ο Νηπιαγωγείο Ηγουμενίτσας με θέμα "Υγιείς Συνήθειες" και πιο συγκεκριμένα "ΦΡΟΝΤΙΖΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ".
Στόχοι:Nα μάθουν τα παιδιά να αξιολογούν και να κρίνουν αυτό που είναι καλό από αυτό που είναι κακό, να ενισχύσουν την κριτική τους σκέψη και να μάθουν υγιείς συνήθειες.
Συντονίστρια του προγράμματος ,Γκόλια Αντωνία, Κοινωνική Λειτουργός, Στέλεχος ΕΣΠΑ του Προγράμματος Υπηρεσιών Πρόληψης-(Υποέργο 2 «Πρόγραμμα Υπηρεσιών Πρόληψης" της πράξης δίκτυο δομών και υπηρεσιών για την αντιμετώπιση των εξαρτήσεων» Με κωδικό ΟΠΣ 5041870 στο ΕΠ "Ηπείρου 2014- 2020»)

Κέντρο Πρόληψης «Αριάδνη»

Σελίδες

Advertise & Backlinks on thespro.gr

Publish guest posts or dofollow backlinks on a trusted Greek news website (DA 35 / DR 33, 38K+ monthly visits).

Fast publication, real traffic, transparent metrics.

Contact: info@thespro.gr

📈 Looking for Greek guest post sites or backlinks for SEO? — thespro.gr is open for sponsored content, guest posts & link insertions.
Learn more →

© 2025 thespro.gr — Media & SEO Collaborations | Domain Authority 35 · Domain Rating 33

Από το Blogger.