Bράβευση του ΚΔΑΠ ΜεΑ εν δράσει στο διαγωνισμό του Make A Wish Ελλάδος «Αστερι της ευχής

Bράβευση του ΚΔΑΠ ΜεΑ εν δράσει στο διαγωνισμό του Make A Wish Ελλάδος «Αστερι της ευχής


Για όλους εμάς, στο Κδαπ ΜΕΑ Εν ΔΡΑΣΕΙ – Ηγουμενίτσας, είναι ιδιαίτερη τιμή η συμμετοχή και η στήριξη, σε ένα τόσο μεγάλο οργανισμό που έχει ως στόχο να βρίσκεται δίπλα σε παιδιά με σοβαρές ασθένειες και να τους προσφέρει την χαρά μέσα από την πραγματοποίηση των ευχών τους!

Ειμαστε πολυ χαρούμενοι για την τιμητική θέση που καταλάβαμε στο διαγωνισμό και μέσω αυτής καταφέραμε να ακουστεί το έργο και η δουλειά των παιδιών και των εκπαιδευτικών μας!

Εξισου σημαντικό αποτελεί το γεγονός οτι ένα Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης για Άτομα με Αναπηρίες από την επαρχία μπορεί και είναι εκεί παρέα με μεγάλες δομές από την Αθήνα, την Θεσσαλονίκη και από όλη την Ελλάδα συνοδοιπόροι σε αυτό το δύσκολο και απαιτητικό έργο το οποίο έχουμε αναλάβει να προσφέρουμε την ευφορία στις ψυχές ατόμων και παιδιών που έχουμε στο κδαπ μας. Αυτό και μόνο μας δίνει την δύναμη να συνεχίσουμε να εξελισσομαστε και να βελτιωνόμαστε σε υπηρεσιες και υποδομές για να φαινόμαστε αντάξιοι των δικών σας προσδοκιών!

« όσο εύχεσαι , ελπίζεις και όσο ελπίζεις παλεύεις για την ευχή σου»
Bράβευση του ΚΔΑΠ ΜεΑ εν δράσει στο διαγωνισμό του Make A Wish Ελλάδος «Αστερι της ευχής Bράβευση του ΚΔΑΠ ΜεΑ εν δράσει στο διαγωνισμό του Make A Wish Ελλάδος «Αστερι της ευχής Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Οκτωβρίου 11, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.