Ευχαριστήριο από τη νέα δημοτική σύμβουλο Φιλιατών κα Πηνελόπη Σταμάτη

Ευχαριστήριο από τη νέα δημοτική σύμβουλο Φιλιατών κα Πηνελόπη Σταμάτη 


Θέλω να σας ευχαριστήσω από καρδιάς, όλες και όλους που με τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023 και μου έδωσαν την δυνατότητα και την τιμή να συμμετέχω στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Φιλιατών.
Η ευθύνη εκπροσώπησης όσων με ψήφισαν αλλά και όσων δεν με ψήφισαν είναι τεράστια και δεσμεύομαι θα προσπαθήσω να ανταποκριθώ με όλες μου τις δυνάμεις στις προσδοκίες όλων των συνδημοτών μου , με συνέπεια, ανιδιοτέλεια και ήθος.
Να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο Βασίλη Τζίγκο για την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο μου, την οικογένειά μου ,τους φίλους και συγγενείς μου για την στήριξή τους σε όλη την προεκλογική περίοδο.
Τέλος, θα ήθελα να συγχαρώ τους συνυποψηφίους από όλους τους συνδυασμούς για τον ευπρεπή αγώνα τους και να τους διαβεβαιώσω ότι ο Δήμαρχος  Βασίλης Τζίγκος είναι Δήμαρχος όλων μας !!!!!!
Ευχαριστήριο από τη νέα δημοτική σύμβουλο Φιλιατών κα Πηνελόπη Σταμάτη Ευχαριστήριο από τη νέα δημοτική σύμβουλο Φιλιατών κα Πηνελόπη Σταμάτη Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Οκτωβρίου 13, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.