Ο Μάριος Κάτσης για το αποτέλεσμα των εκλογών στην Ηγουμενίτσα

Ο Μάριος Κάτσης για το αποτέλεσμα των εκλογών στην Ηγουμενίτσα


Η αλλαγή σελίδας στο Δήμο Ηγουμενίτσας μετά απο 9 χρόνια, αποτελεί ανάσα δημοκρατίας και ελπίδας, μια νίκη της προόδου απέναντι στη συντήρηση.
Συνιστά δε, εμφατική πολιτική ήττα της ΝΔ στην πρωτεύουσα του νομού μας, μόλις 3 μήνες μετά τις εκλογές και νίκη των προοδευτικών δυνάμεων που καταφέρνουν πολλά, όταν ενώνονται στη βάση αρχών και αξιών, χωρίς συμφωνίες και ανταλλάγματα κάτω απο το τραπέζι, έξω και πέρα απο μικροκομματικά συμφέροντα.
Οι προκλήσεις για τη δήμο και το νομό μας, όπως και οι δυνατότητές του είναι τεράστιες, αρχής γενομένης απο την πώληση του λιμανιού σε ιδιωτικά συμφέροντα, που διαμορφώνει μια νεα πραγματικότητα για την πόλη και όλους εμάς τους κατοίκους της.
Συγχαρητήρια στους εκατοντάδες υποψήφιους τοπικούς και δημοτικούς συμβούλους όλων των συνδυασμών, μα πρωτίστως σε όλους/ες εκείνους/ες που εκλέχθηκαν και αποτελούν τη νεα σύνθεση του δημοτικού μας συμβουλίου. Τους εύχομαι καλή και παραγωγική θητεία ολόψυχα.
Κυρίως όμως, θέλω να συγχαρώ θερμά το νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Παναγιώτη Νταή. 
Το βάρος της ευθύνης που αναλαμβάνει είναι σημαντικό. Οφείλουμε να σταθούμε όλοι δίπλα του για να πετύχει. Σε ότι με αφορά, θα είμαι στη διάθεσή του σε ο,τι χρειαστεί, για το καλό του τόπου.
Ο Μάριος Κάτσης για το αποτέλεσμα των εκλογών στην Ηγουμενίτσα Ο Μάριος Κάτσης για το αποτέλεσμα των εκλογών στην Ηγουμενίτσα Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Οκτωβρίου 16, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.