Η Ομοσπονδία Μουργκάνας συγχαίρει το νέο Δήμαρχο Φιλιατών Βασίλη Τζίγκο

Η Ομοσπονδία Μουργκάνας συγχαίρει το νέο Δήμαρχο Φιλιατών Βασίλη Τζίγκο


Κύριε Τζίγκο,
Δεχθείτε τα θερμά συγχαρητήρια μας για την εκλογή σας ως Δημάρχου των Φιλιατών Θεσπρωτίας.
Η Ομοσπονδία Μουργκάνας ως βασική και άμεση προτεραιότητα έχει την προστασία των χωριών μας από την ερήμωση ως συνέπεια των ελλείψεων σε βασικές υποδομές και υποδομές υγείας. 
Η ακρίβεια και το κόστος μετακίνησης λειτουργούν σωρευτικά. 
Τα ενεργειακά έργα, σχεδιασμένα με μοναδικό κριτήριο το κέρδος των επενδυτών θα δώσουν χαριστική βολή στο φυσικό και ανθρωπογενές περιβάλλον και θα εντείνουν την ερήμωση. 
Η ανάδειξη και προβολή των πολιτιστικών παραδόσεων του τόπου μας είναι σε άμεση συνάφεια με την εναντίωση στην ερήμωση και τις πολιτικές που την επιβάλλουν.
Η Ομοσπονδία Μουργκάνας έχει στο ενεργητικό της πολλές και ποικιλόμορφες ενωτικές δράσεις στα πλαίσια αυτά στην Αθήνα και στα χωριά μας τα καλοκαίρια.
Επιδιώκουμε τη συνεργασία και τη στήριξη του Δήμου Φιλιατών.
Ευχόμαστε να έχετε επιτυχίες και δημιουργική θητεία αντάξια των απαιτήσεων των Φιλιατών και του ιστορικού τόπου και του πολιτισμού της Μουργκάνας.

Ο πρόεδρος του ΔΣ
Νίκος Παπαθανασίου
Ο Γεν. Γραμματέας
Δημήτρης Κανακόπουλος
Η Ομοσπονδία Μουργκάνας συγχαίρει το νέο Δήμαρχο Φιλιατών Βασίλη Τζίγκο Η Ομοσπονδία Μουργκάνας συγχαίρει το νέο Δήμαρχο Φιλιατών Βασίλη Τζίγκο Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Οκτωβρίου 15, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.