Βασίλης Γκόλιας: Με σταθερά βήματα και μεθοδικότητα, συνεχίζουμε μαζί

Βασίλης Γκόλιας: Με σταθερά βήματα και μεθοδικότητα, συνεχίζουμε μαζί


Αγαπητοί μου συμπολίτες,
Απευθύνομαι σε όλους σας, με εχέγγυα την ειλικρίνεια, την εντιμότητα, την εργατικότητα και τη σεμνότητα που με διακρίνουν ως άνθρωπο και επαναδιεκδικώ την εμπιστοσύνη και τη στήριξή σας στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου, ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό Δύναμη Προοπτικής και υποψήφιο Δήμαρχο τον κ. Ιωάννη Λώλο.
Μετά από μια 4ετή θητεία ως Αντιδήμαρχος Οικονομικών, εξακολουθώ να κοιτώ στα μάτια όλους τους εσάς, όντας υπερήφανος για την έντιμη και μεθοδική μου εργασία στα οικονομικά του Δήμου, σε πλήρη συνεργασία με τις υπηρεσίες του Δήμου Ηγουμενίτσας.
Προσδοκώ με τη στήριξή σας να συνεχίσω αυτή την προσπάθεια, έχοντας πλέον πλήρη εικόνα των οικονομικών του Δήμου και των παρεμβάσεων που απαιτούνται, ώστε να μετεξελιχθεί περαιτέρω σε έναν σύγχρονο και αποτελεσματικό Δήμο, που θα υπηρετεί τις ανάγκες όλων των πολιτών και ταυτόχρονα να είναι έτοιμος για τις προκλήσεις που έρχονται στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.
Με σταθερά βήματα
Με μεθοδικότητα
Συνεχίζουμε μαζί!
Βασίλης Γκόλιας: Με σταθερά βήματα και μεθοδικότητα, συνεχίζουμε μαζί Βασίλης Γκόλιας: Με σταθερά βήματα και μεθοδικότητα, συνεχίζουμε μαζί Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Οκτωβρίου 06, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.