Ταυτοποιήθηκε ημεδαπή για κλοπές με τη μέθοδο της απασχόλησης

Ταυτοποιήθηκε ημεδαπή για κλοπές με τη μέθοδο της απασχόλησηςΤαυτοποιήθηκαν από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων, σε συνεργασία με το Τμήμα Εγκληματολογικών Ερευνών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου, τα στοιχεία ημεδαπής, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, η κατηγορούμενη είχε ενωθεί με άγνωστη συνεργό της με σκοπό τη διάπραξη κλοπών με τη μέθοδο της απασχόλησης.

Ειδικότερα, με το πρόσχημα της πώλησης ειδών ένδυσης και υπόδησης, οι δύο γυναίκες εισέρχονταν σε σπίτια ηλικιωμένων, όπου η μία από αυτές τους απασχολούσε με την επίδειξη των προϊόντων, δίνοντας την ευκαιρία στην άλλη να ερευνά τους χώρους των σπιτιών.

Χρησιμοποιώντας τον συγκεκριμένο τρόπο δράσης, διακριβώθηκε ότι η κατηγορούμενη εμπλέκεται σε δύο κλοπές, που έγιναν την 23/08 και 15/09/2023 στην πόλη των Ιωαννίνων σε βάρος δύο ηλικιωμένων γυναικών, όπου αφαιρέθηκαν συνολικά μεγάλος αριθμός κοσμημάτων και χρηματικό ποσό 3.100 ευρώ.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.


Ταυτοποιήθηκε ημεδαπή για κλοπές με τη μέθοδο της απασχόλησης Ταυτοποιήθηκε ημεδαπή για κλοπές με τη μέθοδο της απασχόλησης Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Οκτωβρίου 26, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες