Ελευθέριος Κώστας: Στον δρόμο ανάπτυξης και προόδου, θα είμαστε όλοι μαζί!

Ελευθέριος Κώστας: Στον δρόμο ανάπτυξης και προόδου, θα είμαστε όλοι μαζί!Αγαπητοί μου συντοπίτες,
Ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στον Συνδυασμό «Δύναμη Προοπτικής» με υποψήφιο Δήμαρχο τον κ. Ιωάννη Λώλο, τον οποίο και ευχαριστώ ακόμη μία φορά για την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό μου όλα αυτά τα χρόνια, στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου ζητώ την ψήφο σας με μοναδική υπόσχεση ότι θα την τιμήσω στο ακέραιο, δίνοντας λύσεις σε προβλήματα και εκκρεμότητες και συμβάλλοντας στον σύγχρονο σχεδιασμό της επόμενης μέρας.
Τα 30 και πλέον χρόνια στην ελεύθερη αγορά αλλά και η πολύχρονη εμπειρία που απέκτησα υπηρετώντας τον θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στον Δήμο μας, από διάφορες θέσεις ευθύνης όπως αυτή του Αντιδημάρχου, μου προσδίδουν τα απαραίτητα εφόδια για την ουσιαστική συμβολή μου στην προσπάθεια για την επίλυση των ζητημάτων της καθημερινότητας και για την προκοπή αυτού του τόπου.
Επιθυμία και ισχυρό μου κίνητρο είναι να συνεχίσω να αγωνίζομαι και να υπηρετώ ενεργά την Τοπική Αυτοδιοίκηση, διότι πιστεύω ακράδαντα στον άνθρωπο, στη διαφάνεια, στη διαβούλευση, στη συμμετοχικότητα και στη συνεργασία για το κοινό καλό.
Σ’ αυτόν τον δρόμο ανάπτυξης και προόδου, θα είμαστε όλοι μαζί!
Ελευθέριος Κώστας: Στον δρόμο ανάπτυξης και προόδου, θα είμαστε όλοι μαζί! Ελευθέριος Κώστας: Στον δρόμο ανάπτυξης και προόδου, θα είμαστε όλοι μαζί! Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Οκτωβρίου 06, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες