Ευχαριστήριο του δημοτικού συμβούλου Ηγουμενίτσας κ. Βασίλη Γκόλια

Ευχαριστήριο του δημοτικού συμβούλου Ηγουμενίτσας κ. Βασίλη Γκόλια


Αγαπητοί συμπολίτες και συμπολίτισσες,
Θα ήθελα να εκφράσω τη βαθιά μου ευγνωμοσύνη για την εμπιστοσύνη που μου δείξατε με την ψήφο σας κατά την πρώτη εκλογική διαδικασία. Αποτελεί για μένα μεγάλο προνόμιο το ότι επιλέξατε να με κατατάξετε στις πρώτες θέσεις του ψηφοδελτίου Δύναμη Προοπτικής για το Δημοτικό Συμβούλιο της Ηγουμενίτσας, αλλά και μία μεγάλη ευθύνη.
Σε αυτήν τη δύσκολη περίοδο, δεσμεύομαι να εργαστώ σκληρά για τη βελτίωση της πόλης μας και την εξυπηρέτηση των αναγκών των συνδημοτών μας.
Σε συνεργασία με τον υποψήφιο Δήμαρχο της πόλης μας, κ. Ιωάννη Λώλο, και το υπόλοιπο Δημοτικό Συμβούλιο, θα εργαστούμε ακατάπαυστα για να προωθήσουμε το κοινό μας όραμα για μια καλύτερη και πιο ευημερούσα Ηγουμενίτσα.
Οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε είναι πολλές, αλλά πιστεύω ότι με τη στήριξή σας και τη συνεργασία μας, μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο αύριο για όλους μας.
Θα συνεχίσω να είμαι πάντα ανοικτός στις απόψεις και τις ανησυχίες σας και θα εργαστώ σκληρά για να εκπροσωπήσω τα συμφέροντα της πόλης μας.
Σας ευχαριστώ και πάλι για την εμπιστοσύνη σας.
Μαζί, μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για τον Δήμο Ηγουμενίτσας.
Σας υπόσχομαι ότι θα είμαι αφοσιωμένος σε αυτό το στόχο.
Όλοι μαζί αυτή την Κυριακή στηρίζουμε το συνδυασμό "Δύναμη Προοπτικής" και τον νυν Δήμαρχο κο Ιωάννη Λώλο.
Πάμε γερά για τη νίκη!

Με εκτίμηση
Βασίλης Γκόλιας
Ευχαριστήριο του δημοτικού συμβούλου Ηγουμενίτσας κ. Βασίλη Γκόλια Ευχαριστήριο του δημοτικού συμβούλου Ηγουμενίτσας κ. Βασίλη Γκόλια Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Οκτωβρίου 14, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.