Επιστολή Γιόγιακα για τις υποχρεωτικές δημοσιεύσεις στον περιφερειακό Τύπο

Επιστολή Γιόγιακα για τις υποχρεωτικές δημοσιεύσεις στον περιφερειακό Τύπο


Την οριστική επίλυση του θέματος για τις δημοσιεύσεις υποχρεωτικού χαρακτήρα στον περιφερειακό Τύπο έθεσε ο Βασίλης Γιόγιακας με επιστολή του προς τον αρμόδιο Υφυπουργό στον Πρωθυπουργό Γιάννη Μπρατάκο.

Ο βουλευτής Θεσπρωτίας αναφέρεται στο σχετικό αίτημα της Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου (Ε.Ι.Ε.Τ.) προς τον κ. Πρωθυπουργό για τη διατήρηση των δημοσιεύσεων υποχρεωτικού χαρακτήρα, σημειώνοντας ότι θα έχει ευεργετική επίδραση στην οικονομική βιωσιμότητα του περιφερειακού Τύπου, τη διατήρηση θέσεων εργασίας και τη διαφανή δημοσίευση προκηρύξεων, διακηρύξεων και άλλων συναφών δημοσιεύσεων.


«Καθώς είχατε προσφάτως την ευκαιρία να ενημερωθείτε για το θέμα αυτό από το προεδρείο της Ε.Ι.Ε.Τ., έχω την πεποίθηση ότι θα δείτε με ενδιαφέρον την οριστική, θετική έκβαση του θέματος» αναφέρει στο κλείσιμο της επιστολής του ο Βασίλης Γιόγιακας.


Επιστολή Γιόγιακα για τις υποχρεωτικές δημοσιεύσεις στον περιφερειακό Τύπο Επιστολή Γιόγιακα για τις υποχρεωτικές δημοσιεύσεις στον περιφερειακό Τύπο Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Οκτωβρίου 26, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.