Ευχαριστήριο του Σωτήρη Μήτση

Ευχαριστήριο του Σωτήρη Μήτση



Αγαπητοί συνδημότες,

Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους αυτούς που με τίμησαν με την ψήφο και την εμπιστοσύνη τους, κατά την εκλογική διαδικασία. Αν και το αποτέλεσμα δεν ήταν το επιθυμητό, ούτε για εμένα, ούτε για την παράταξη στην οποία συμμετείχα, είναι εντούτοις απολύτως σεβαστό απ’ όλους μας, αφού αποτύπωσε την ανάγκη των δημοτών για μια διαφορετική διοίκηση.

Αισθάνομαι ιδιαίτερα περήφανος για το έργο που επί εννέα έτη επιτέλεσα, ως Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Ηγουμενίτσας, αλλά και ως Αντιδήμαρχος, καθώς και για τους αξιόλογους ανθρώπους - υπηρεσιακά στελέχη που γνώρισα και συνεργάστηκα μαζί τους, στηρίζοντας τις επιλογές μου και εμένα προσωπικά.

Αποχωρώ γνωρίζοντας ότι εργάστηκα έντιμα, με αυταπάρνηση και συνέπεια λόγων και πράξεων, παραδίδοντας ένα μεγάλο ολοκληρωμένο έργο, αλλά και έτοιμες μελέτες για έργο προς υλοποίηση. Έργα υποδομών εξαιρετικής σημασίας και αξίας για τον Δήμο Ηγουμενίτσας και για την ποιότητα ζωής των κατοίκων, με σπουδαιότερο όλων, το έργο της Εγκατάστασης Επεξεργασίας Λυμάτων των οικισμών Συβότων, Πλαταριάς, Πέρδικας και Αρίλλα, που υπογράφηκε, κατασκευάστηκε και παραδόθηκε προς χρήση, επί των ημερών της παρούσας διοίκησης.

Ευχαριστώ τον Δήμαρχο Ηγουμενίτσας κ. Ιωάννη Λώλο για την εμπιστοσύνη με την οποία με περιέβαλε, όλα αυτά τα χρόνια, αναθέτοντας μου εξαρχής το καίριο πόστο της Δ.Ε.Υ.Α.Η., αλλά και όλα τα αυτοδιοικητικά στελέχη που ενήργησαν στο πλαίσιο των δυνατοτήτων τους για έναν καλύτερο Δήμο Ηγουμενίτσας.

Με την βεβαιότητα ότι θέσαμε γερά θεμέλια ανάπτυξης, εύχομαι στον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο και τους νέους Δημοτικούς Συμβούλους καλή και δημιουργική θητεία.

Καλή δύναμη και καλή συνέχεια σε όλους!

Σωτήριος Γ. Μήτσης
Ευχαριστήριο του Σωτήρη Μήτση Ευχαριστήριο του Σωτήρη Μήτση Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Οκτωβρίου 19, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.