Ο Κυριάκος Μητσοτάκης για διήμερο στην Ήπειρο

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης για διήμερο στην Ήπειρο


Ένα ακόμη Σαββατοκύριακο (το προσεχές) στα Ζαγοροχώρια ενδέχεται να περάσει ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, για τον οποίο είναι γνωστό πλέον ότι η περιοχή μας αποτελεί έναν από τους αγαπημένους του προορισμούς.

Ο Πρωθυπουργός –εκτός συγκλονιστικού απροόπτου– την ερχόμενη Παρασκευή, 20 Οκτωβρίου θα βρεθεί στο λιμάνι Ηγουμενίτσας, όπου αναμένεται να γίνει η τελετή παράδοσης-παραλαβής του Οργανισμού Λιμένος Ηγουμενίτσας στο επενδυτικό σχήμα του Ομίλου Grimaldi, που αγόρασε το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών (67%) του, έναντι συνολικού τιμήματος 84,17 εκατ. ευρώ.

Στη συνέχεια -σύμφωνα και με πληροφορίες του Γιώργου Παπαχρήστου στα «Νέα» Σαββατοκύριακο- ο κ. Μητσοτάκης θα έρθει στο Ζαγόρι όπου θα περάσει δυο υπέροχα 24ωρα με πεζοπορία και ποδηλατάδα, προκειμένου να… αποφορτιστεί από τις εκλογές.

Η αγάπη του για την Ήπειρο και κυρίως για τα ορεινά των Ιωαννίνων είναι δεδομένη και το αποδεικνύει με τις συχνές επισκέψεις του. Είναι πολύ πιθανόν λοιπόν το ερχόμενο Σαββατοκύριακο ο Κυριάκος Μητσοτάκης να πάρει τα βουνά, γεμίζοντας τις… μπαταρίες του, καθώς οι εξελίξεις σε διεθνές τουλάχιστον επίπεδο είναι ραγδαίες!
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης για διήμερο στην Ήπειρο Ο Κυριάκος Μητσοτάκης για διήμερο στην Ήπειρο Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Οκτωβρίου 18, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.