Ευχαριστήριο της Βασιλικής Τσώτου

Ευχαριστήριο της Βασιλικής Τσώτου


Ευχαριστώ ιδιαιτέρως τους πολίτες του Δήμου Ηγουμενίτσας οι οποίοι με τίμησαν με την ψήφο τους και με κατέταξαν σε μία από τις πρώτες θέσεις του ψηφοδελτίου του συνδυασμού μας. Η στήριξη ιδιαιτέρως στο πρόσωπό μου, υποδηλώνει πως οι συμπολίτισσες και οι συμπολίτες μου δεν έχουν κομματικά στεγανά και η επιλογή τους έχει ποιοτικά χαρακτηριστικά και ορθολογικά κριτήρια. Η επιλογή μου να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο «Συμμαχία Ανάπτυξης και Αλληλεγγύης» με επικεφαλή τον Παναγιώτη Νταή κρίθηκε από τους πολίτες απολύτως θετική και αισθάνομαι ευγνωμοσύνη αλλά και μεγάλη ευθύνη ώστε οι προσδοκίες τους να μην διαψευστούν.
Νιώθω ταυτόχρονα την ανάγκη, να ευχαριστήσω δημόσια την ευρύτερη οικογένειά μου και ιδιαιτέρως τον σύζυγό μου και τις δύο κόρες μου, οι οποίοι στάθηκαν θερμοί υποστηρικτές της υποψηφιότητας μου και ακούραστοι αρωγοί στον αγώνα μου. Τους ευχαριστώ θερμά διότι κατανόησαν πλήρως, την προσπάθεια που κάνω να εκπροσωπήσω με αξιοπρέπεια τους δημότες στο δημοτικό συμβούλιο του δήμου Ηγουμενίτσας σε πιθανή νίκη του συνδυασμού.
Η αρχή της αλλαγής ξεκίνησε την 8η Οκτωβρίου.
Αγαπητοί συμπολίτες, σας καλώ όλους να κάνετε το βήμα της αλλαγής.
Σας καλώ να γίνετε μέρος της ιστορίας του δήμου μας.
Σας καλώ να εμπιστευθείτε τον Παναγιώτη Νταή και να τον εκλέξετε νέο Δήμαρχο Ηγουμενίτσας.
Το οφείλουμε στον εαυτό μας.
Το οφείλουμε στα παιδιά μας.
ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΡΟΤΑ!

Με εκτίμηση
Βασιλική Τσώτου
Μαθηματικός Med
Ευχαριστήριο της Βασιλικής Τσώτου Ευχαριστήριο της Βασιλικής Τσώτου Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Οκτωβρίου 13, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες