Ιρλανδία - Ελλάδα: Κυνηγώντας το θαύμα της πρόκρισης στο Euro 2024 μέσω των προκριματικών του

Ιρλανδία - Ελλάδα: Κυνηγώντας το θαύμα της πρόκρισης στο Euro 2024 μέσω των προκριματικών του


Άμα ψάχνετε κάποια δωρεάν ιστοσελίδα, που θα σας βοηθάει σε καθημερινή βάση με τις στοιχηματικές σας επιλογές, η hellasbet είναι εδώ για εσάς. Στην ιστοσελίδα της είναι διαθέσιμες 24 ώρες την ημέρα και 7 ημέρες την εβδομάδα διάφορες προβλέψεις και προγνωστικά για τις πιο δημοφιλείς ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις και όχι μόνο.
Τις τελευταίες μέρες το μπάσκετ έχει κλέψει την προσοχή του ελληνικού κοινού με την εκκίνηση της Ευρωλίγκας και το αιώνιο ντέρμπι του ΟΑΚΑ που κρίθηκε υπέρ του Ολυμπιακού στην παράταση. Μάλιστα, αμφότεροι Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός υπόσχονται πως θα κάνουν μεγάλα πράγματα φέτος και θα διεκδικήσουν όλους τους τίτλους. Λογικό είναι να ασχολούνται όλοι με το μπάσκετ, ακούγοντας αυτές τις υποσχέσεις και από τις δύο πλευρές. Όμως, το μικρό δείγμα από όλα τα μπασκετικά σωμάτια μας απωθεί προς το παρόν από την παραπάνω αναφορά στην πορτοκάλι θέα.
Για να ποντάρετε σε αγώνες μπάσκετ, ποδοσφαίρου ή οποιουδήποτε άλλου αθλήματος επιθυμείτε η ιδανική στοιχηματική εταιρεία είναι η leon bet. Εκεί μπορείτε να στοιχηματίσετε εύκολα και γρήγορα από την άνεση του σπιτιού σας, σε όποιον αγώνα επιθυμείτε, ανεξαρτήτως της κατηγορίας. Ρίξτε μια ματιά στην ιστοσελίδα της για να δείτε και μόνοι σας πόσο απλό είναι να παίξετε μέσα από αυτήν!
Σε αυτό το άρθρο, θα κάνουμε μια μικρή ανασκόπηση των τελευταίων αναμετρήσεων της εθνικής μας, θα μιλήσουμε για τον αγώνα της εναντίον της εθνικής ομάδας της Ιρλανδίας και πως μπορεί να βρεθεί στην τελική φάση της επόμενης μεγάλης διοργάνωσης των εθνικών ομάδων, του Euro 2024. Ο αγώνας Ιρλανδία - Ελλάδα θα γίνει την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου στις 21:45 και θα μεταδοθεί από τα κανάλια Novasports, τα οποία έχουν τα δικαιώματα για όλους τους αγώνες των προκριματικών του Euro 2024 και από τον Alpha για την ελεύθερη τηλεόραση.

Ιρλανδία: Δυνατή μεν, εκτός πρόκρισης για τα καλά δε
Αν και η Ιρλανδία δεν είναι μια ομάδα που πρέπει να φοβάσαι, συγκριτικά με τις άλλες ομάδες του τέταρτου γκρουπ δυναμικότητας της UEFA είναι αρκετά καλή. Δεν έχουν παράδοση στο ποδόσφαιρο, αλλά η επιρροή που έχουν από το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, την Premier League είναι αρκετή για να έχουν μια αξιόλογη εθνική ομάδα. Ωστόσο, τα αποτελέσματα δεν ήταν υπέρ της αφού στα προκριματικά του Euro της Γερμανίας έχει μόλις μία νίκη εναντίον του Γιβραλτάρ σε 5 αγώνες. Η εικόνα της δεν ήταν τραγική, καθώς 3 από τα χαμένα της παιχνίδια κρίθηκαν στο γκολ, όμως με τόσο αρνητικά αποτελέσματα πλέον δεν έχει ούτε μαθηματική ελπίδα για να εξασφαλίσει την πρόκριση στο Euro. Στο τελευταίο της εντός έδρας παιχνίδι σε αυτόν τον όμιλο θα προσπαθήσει να ευχαριστήσει τους φιλάθλους της, που την στηρίζουν έμπρακτα με την παρουσία τους στο γήπεδο.

Ελλάδα: Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία
Οι δημοτικές και περιφερειακές εκλογές έκαναν την αγωνιστική του να αναβληθεί και έδωσαν εξτρά ξεκούραση στους παίκτες της εθνικής που αγωνίζονται στη Super League. Η εθνική ομάδα της Ελλάδας με τον πρώην προπονητή της ΑΕΚ, Γκουστάβο Πογέτ, στα προκριματικά του Euro 2024 νίκησε εύκολα δύο φορές το Γιβραλτάρ και την Ιρλανδία, ενώ παρουσίασε μια θετική εικόνα κόντρα στην Γαλλία στο Parc des Princes. Να υπενθυμίσουμε ότι η Ελλάδα έχασε μόλις με 1-0 από την Γαλλία με ένα πέναλτι του Mbappe και το σχέδιο του Πογέτ σε συνδυασμό με μια φανταστική εμφάνιση του Βλαχοδήμου ήταν κοντά στο να φέρουν ένα μεγάλο αποτέλεσμα. Δυστυχώς, αυτό τελικά δεν ήρθε ποτέ και ενάντια στην Ολλανδία, η Ελλάδα ήταν απογοητευτική, έχασε με κάτω τα χέρια 3-0, κάνοντας την πρόκριση του Euro 2024 μέσω των προκριματικών σχεδόν απίθανη. Πλέον, για να έχει ελπίδες για πρόκριση η Ελλάδα θα χρειαστεί να νικήσει όλα τα εναπομείναντα παιχνίδια της, ξεκινώντας από αυτό με την Ιρλανδία. Υπάρχουν και μερικά σενάρια στα οποία ακόμα και αν η Ελλάδα νικήσει και τα 3 υπόλοιπα παιχνίδια, θα μείνει στην 3η θέση χάνοντας την θέση της στην ισοβαθμία με την Ολλανδία, εάν δεν την νικήσει με μεγαλύτερο σκορ του 3-0 με το οποίο ηττήθηκε.
Το ευχάριστο νέο για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας μας είναι ότι μετά την κατάκτηση την πρώτη θέση στον όμιλο της στο Nations League έχει μια δεύτερη ευκαιρία να βρεθεί στα γήπεδα της Γερμανίας το καλοκαίρι του 2024. Η εθνική θα αγωνιστεί μαζί με τις άλλες 3 νικήτριες ομάδες των ομίλων του Nations League για ένα εισιτήριο της τελικής φάσης του Euro. Πρακτικά, με δύο νίκες απέναντι σε αντιπάλους αντίστοιχου επιπέδου μπορούμε να βρεθούμε για πρώτη φορά μετά το Mundial του 2014 σε μια μεγάλη διοργάνωση. Προσωρινά, η εθνική Ελλάδος θα πρέπει να μείνει συγκεντρωμένη στο παιχνίδι με την Ιρλανδία και το επόμενο με την Ολλανδία, ακόμα και αν οι πιθανότητες να προκριθούμε από αυτόν τον όμιλο είναι ελάχιστες. Ο Ουρουγουανός προπονητής θα πρέπει να ανασυγκροτήσει το ρόστερ της ομάδας και να παρουσιάσει μια έτοιμη ομάδα τόσο στα προκριματικά του Euro 2024 όσο και στα play-off του Nations League.
Τέλος, η βελτίωση της εθνικής ομάδας στην εποχή Πογέτ είναι γεγονός, αλλά θα χρειαστούν και αποτελέσματα για να παραμείνει στον πάγκο της εθνικής και τα επόμενα χρόνια. Η Ελλάδα την Παρασκευή θα αγωνίζεται στην Ιρλανδία, εάν όμως θέλετε να την δείτε από κοντά μπορείτε να επισκεφθείτε την Αγία Σοφία ΟΠΑΠ Αρίνα στον αγώνα με την Ολλανδία, συνδυάζοντας έναν αγώνα της ομάδας όλων των Ελλήνων με μια επίσκεψη στο καινούργιο γήπεδο της ΑΕΚ. Εάν στοιχηματίσετε σε οτιδήποτε, σας εύχομαι καλή τύχη αλλά πάντα να παίζετε με υπευθυνότητα και προσοχή χωρίς να σας γίνει ο τζόγος εθισμός.
Ιρλανδία - Ελλάδα: Κυνηγώντας το θαύμα της πρόκρισης στο Euro 2024 μέσω των προκριματικών του Ιρλανδία - Ελλάδα: Κυνηγώντας το θαύμα της πρόκρισης στο Euro 2024 μέσω των προκριματικών του Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Οκτωβρίου 11, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.