Έκκληση για ενίσχυση της “Φλόγας” Θεσπρωτίας απευθύνει ο σεβ. Μητροπολίτης Παραμυθιάς κ. Σεραπίωνας

Έκκληση για ενίσχυση της “Φλόγας” Θεσπρωτίας απευθύνει ο σεβ. Μητροπολίτης Παραμυθιάς κ. Σεραπίωνας


Έκκληση στους Θεσπρωτούς να ενισχύσουν το Σύλλογο Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια “Φλογα” Θεσπρωτίας, απευθύνει ο Μητροπολίτης Παραμυθιάς κ. Σεραπίωνας, με αφορμή τα αυριανά εγκαίνια της 32ης έκθεσης Χειροτεχνημάτων.

Ο κ. Σεραπίωνας απευθύνει έκκληση στην γνωστή σε όλους, ευαισθησία και φιλοτιμία του Χριστεπώνυμου πληρώματος της Ιεράς Μητροπόλεως μας, ωστε αγοράζοντας χειροτεχνήματα απο την έκθεση, να συμβάλουμε απο το υστέρημά μας στην λειτουργία του σπιτιού των παιδιών της Φλόγας οπου φιλοξενούνται οικογένειες απο όλη την Ελλάδα για οσο διάστημα υποβάλλονται σε θεραπεία στα ογκολογικά τμήματα της Αθήνας.

Ο νέος Μητροπολίτης Παραμυθιάς αύριο στις 11:00 το πρωί θα βρεθεί στο χώρο του Πάνθεον όπου και θα τελέσει τα εγκαίνια της έκθεσης.


Έκκληση για ενίσχυση της “Φλόγας” Θεσπρωτίας απευθύνει ο σεβ. Μητροπολίτης Παραμυθιάς κ. Σεραπίωνας Έκκληση για ενίσχυση της “Φλόγας” Θεσπρωτίας απευθύνει ο σεβ. Μητροπολίτης Παραμυθιάς κ. Σεραπίωνας Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Νοεμβρίου 25, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.