Απομεινάρια μιας άλλης εποχής!!!

Απομεινάρια μιας άλλης εποχής!!!

Είναι γνωστές οι αντιδράσεις που έχουν προκληθεί από τα συνεχή λουκέτα που βάζουν τα ΕΛΤΑ σε διάφορες περιοχές. Από την πολιτική αυτή δεν γλύτωσε η Ήπειρος.

Το τελευταίο κατάστημα που κατέβασε ρολά προκαλώντας πολλές αντιδράσεις ήταν αυτό στο Μαργαρίτι Θεσπρωτίας!

Υπενθυμίζεται ότι από το περασμένο καλοκαίρι έως και πριν λίγες ημέρες, μπήκε λουκέτο συνολικά σε 143 εκ των 1.150 ταχυδρομικών καταστημάτων σε όλη την επικράτεια.

Στο πλαίσιο ενημερωτικής συνάντησης με δημοσιογράφους ο διευθύνων σύμβουλος των ΕΛΤΑ, Γρηγόρης Σκλήκας είπε ότι αυτά τα καταστήματα ήταν «απομεινάρια μιας άλλης εποχής, της δεκαετίας του ΄90» και ενός σχεδίου λειτουργίας που έκτοτε δεν είχε επικαιροποιηθεί. Δικαιολόγησε την απόφαση του κλεισίματος αναφέροντας ότι σε αρκετά εξ αυτών οι υπάλληλοι είχαν να πατήσουν …ακόμα και δέκα χρόνια καθώς «ήταν στα χωράφια τους», όπως είπε, ενώ «πολλοί είχαν ζητήσει και είχαν καταφέρει κάποια καταστήματα να λειτουργούν με εργολαβικούς εργαζομένους».

Απομεινάρια μιας άλλης εποχής…

Κάτι τέτοιο θα είναι σε λίγο και τα χωριά της ορεινής και απομακρυσμένης Ελλάδας.. Λεπτομέρειες για τους αποφασίζοντες στην Αθήνα!
Απομεινάρια μιας άλλης εποχής!!! Απομεινάρια μιας άλλης εποχής!!! Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Νοεμβρίου 16, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.