Εγγραφές ιδιωτών στο μητρώο μηχανημάτων – οχημάτων πολιτικής προστασίας Θεσπρωτίας

Εγγραφές ιδιωτών στο μητρώο μηχανημάτων – οχημάτων πολιτικής προστασίας Θεσπρωτίας


Το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας ΠΕ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ προκειμένου να προβεί στην κατάρτιση μητρώου ενδιαφερομένων που είναι κάτοχοι μηχανημάτων-οχημάτων και διαθέτουν τον κατάλληλο εξοπλισμό, ώστε να δύνανται να επεμβαίνουν στους χώρους εκδήλωσης φυσικών καταστροφών σε περιοχές ευθύνης της Περιφερειακής Ενότητας ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ με διάθεση μηχανημάτων-οχημάτων, υλικού και προσωπικού και ειδικότερα στο Εθνικό και Επαρχιακό Οδικό Δίκτυο χωρικής αρμοδιότητας των Δήμων:
1. ΔΗΜΟΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΗΣ
2. ΔΗΜΟΣ ΣΟΥΛΙΟΥ
3. ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΙΑΤΩΝ

ΚΑΛΕΙ
Τους ενδιαφερόμενους – ιδιοκτήτες μηχανημάτων-οχημάτων όπως υποβάλλουν σύμφωνα με το υπόδειγμα υπεύθυνη δήλωση στην οποία θα αναφέρεται η πλήρης επωνυμία, έδρα, ταχυδρομική διεύθυνση, Α.Φ.Μ. τηλέφωνα.

Τα έντυπα των Υπευθύνων Δηλώσεων μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να τα εκτυπώσουν από τον ιστότοπο της Περιφερειακής Ενότητας Θεσπρωτίας στη διεύθυνση https://www.thesprotia.gr/ (Ανακοινώσεις κλπ.) ή να τα προμηθευτούν από το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας της (τηλ. 2665360103-104).

Οι υπεύθυνες δηλώσεις και οι αιτήσεις θα υποβάλλονται από την ΔΕΥΤΕΡΑ 27 Νοεμβρίου 2023 έως και την ΔΕΥΤΕΡΑ 4 Δεκεμβρίου 2023 ώρα 14.00μμ με τους εξής τρόπους:

Α)-στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις pp.thesprotias@php.gov.gr και m.kokkori@php.gov.gr
Β) -μέσω ταχυδρομείου, με ημερομηνία κατάθεσης το αργότερο μέχρι την 11η Δεκεμβρίου 2023, (που θα αποδεικνύεται από τη σφραγίδα), διεύθυνση αποστολής:
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ,
ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ,
Ταχ. Δ/νση: Π.ΤΣΑΛΔΑΡΗ 18
ΤΚ 46100 ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ
Γ)- και αυτοπροσώπως στην ως άνω Διεύθυνση.

Εγγραφές ιδιωτών στο μητρώο μηχανημάτων – οχημάτων πολιτικής προστασίας Θεσπρωτίας Εγγραφές ιδιωτών στο μητρώο μηχανημάτων – οχημάτων πολιτικής προστασίας Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Νοεμβρίου 24, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.