Πρεμιέρα για το Χριστουγεννιάτικο Χωριό το απόγευμα της Παρασκευής

Πρεμιέρα για το Χριστουγεννιάτικο Χωριό το απόγευμα της Παρασκευής 

Το White Christmas ανοίγει τις πύλες του την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου, από τις 17:00, για να γιορτάσουν όλοι μαζί, μικροί και μεγάλοι την αγαπημένη τους γιορτή με το πιο μοναδικό τρόπο: παρέα με τα ξωτικά, με πολλά παιχνίδια, με τον αγαπημένο Αη Βασίλη και φυσικά, με το μαγικό πλάσμα που κάνει τα Χριστούγεννα Λευκά, τη Νεράιδα του Χονιού. Στις 18:00 που είναι και η επίσημη έναρξη του White Christmas, θα υπάρχει και μία έκπληξη για τους μικρούς μας φίλους! Η Τίτα Μίτα περιμένει τους μικρούς μας φίλους!

Οι πύλες του White Christmas ανοίγουν επίσημα και σας προσκαλούν όλους και όλες να βρεθείτε στο φιλόξενο και απόλυτα προστατευμένο χώρο του από οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες .

Υπενθυμίζουμε πως το White Christmas θα λειτουργήσει για 38 ημέρες, από την 1η Δεκεμβρίου έως και τις 7 Ιανουαρίου, με ΔΩΡΕΑΝ είσοδο στο κοινό. Μέσα σε ένα ΣΤΕΓΑΣΜΕΝΟ ΧΩΡΟ 2 στρεμμάτων, προφυλαγμένο απόλυτα από τις καιρικές συνθήκες, ο επισκέπτης θα μπορεί να απολαύσει ποικίλες δράσεις, όπως αναφέρονται παρακάτω.

Το White Christmas θα λειτουργεί καθημερινά από τις 12:00 έως και τις 22:00, ενώ Σαββατοκύριακα, αργίες και γιορτές θα λειτουργεί 10:00 – 22:00.

Το θέμα του φετινού White Christmas είναι η «Νεράιδα του Χονιού», η οποία συμβολίζει τη μαγεία των Χριστουγέννων.

Δράσεις του White Christmas
– Το Εργαστήρι του Αη Βασίλη
Μικροί και μεγάλοι, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν από κοντά το εργαστήρι του Άη Βασίλη που θα βρίσκεται στο χώρο του White Christmas. Σας περιμένουν κατασκευές, ανάγνωση παραμυθιών, κατασκευές, χειροτεχνίες και ζωγραφική.
– Το ταχυδρομείο του Αη Βασίλη
Το ταχυδρομείο προσφέρει τη δυνατότητα στους μικρούς μας φίλους
(και όχι μόνο!) να γράψουν το γράμμα τους στον Άη Βασίλη και – με τη βοήθεια των ξωτικών πάντα – να το παραδώσουν οι ίδιοι στον αγαπημένο μας Άγιο!
– Face Painting (ή αλλιώς ζωγραφική προσώπου)

Χριστούγεννα χωρίς χρώματα στα προσωπάκια των μικρών μας φίλων, δεν θα μπορούσαν να μην υπάρξουν. Για αυτό και το White Christmas είναι εδώ για να τους το προσφέρει. Και γιατί όχι να μην μπορούμε να μεταμορφωθούμε οι ίδιοι σε ένα αστραφτερό αστέρι; Σε ένα μικρό τάρανδο; Ή ακόμα και σε έναν χιονάνθρωπο. Πώς θα γινόταν; Μα φυσικά με το face painting που θα βρίσκεται στη διάθεση του κοινού του White Christmas, για να απολαύσουν στο έπακρο όλη τη χριστουγεννιάτικη λευκή εμπειρία.

Δραστηριότητες του White Christmas

Χριστουγεννιάτικο Παγοδρόμιο 250 τ.μ.
Το White Christmas προσφέρει την ευκαιρία σε όσους και όσες θέλουν να δοκιμάσουν τις δυνατότητές τους στον πάγο! Ένα τεράστιο παγοδρόμιο 250 τ.μ., στεγασμένο και θωρακισμένο από τις καιρικές συνθήκες, θα βρίσκεται διαθέσιμο στο χώρο και θα μπορούν να το απολαύσουν μικροί και μεγάλοι με το αντίτιμο των 6€ για μισή ώρα και των 9€ για μία ώρα.

Λούνα Παρκ
Παιχνίδια για όλα τα γούστα και όλες τις ηλικίες θα απαρτίζουν το χώρο, προκειμένου να προσφέρουν στιγμές χαράς σε όσους και όσες τα επιλέξουν. Φουσκωτά, τραμπολίνο, τρενάκι, καρουζέλ και άλλα πολλά σας περιμένουν! Τα παιχνίδια στο λούνα παρκ θα βρίσκονται στην τιμή των 4€ το παιχνίδι.

Χριστουγεννιάτικη Αγορά
Φυσικά, κάθε χριστουγεννιάτικο χωριό χρειάζεται και την μαγική Χριστουγεννιάτικη αγορά του, όπου θα μπορείτε να βρείτε κάθε λογής αγαθά, φαγητά, γλυκά, βιβλία, γούρια, κρητικά προϊόντα, ασημένια κοσμήματα, ανθοπωλείο, καραμέλες, ζελεδάκια, marshmallows και διακοσμητικά αντικείμενα, τα οποία θα κρατήσουν ζωντανή την ανάμνηση από μία πολύ γλυκιά χριστουγεννιάτικη εμπειρία!
Πρεμιέρα για το Χριστουγεννιάτικο Χωριό το απόγευμα της Παρασκευής Πρεμιέρα για το Χριστουγεννιάτικο Χωριό το απόγευμα της Παρασκευής Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Νοεμβρίου 30, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες