Στ.Ιωάννου "Υπάρχει υπόσχεση του Πρωθυπουργού για αναβάθμιση του Πρέβεζα -Ηγουμενίτσα" "Το Κυβερνητικό έργο είναι θέμα του Βουλευτή"

Στ.Ιωάννου "Υπάρχει υπόσχεση του Πρωθυπουργού για αναβάθμιση του Πρέβεζα -Ηγουμενίτσα" "Το Κυβερνητικό έργο είναι θέμα του Βουλευτή"

Για τους οδικούς άξονες του Νομού Πρέβεζας, με αφορμή τις δηλώσεις του Υφυπουργού Υποδομών, Νίκου Ταχιάου, μίλησε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Πρέβεζας, Στράτος Ιωάννου στο Ράδιο Prisma και στην εκπομπή "Όλα στον Αέρα" με τον Χρήστο Ανεμοζάλη.

Κληθείς να σχολιάσει τις δηλώσεις του Υφυπουργού, ο κος Ιωάννου μεταξύ άλλων ανέφερε πως δεν ήταν σωστός ο τρόπος και όσα είπε ο κος Ταχιάος, αλλά δεν μπορούσε στον "αέρα" της εκπομπής να δεσμευτεί για έργα εκατομμυρίων. Επίσης ο Αντιπεριφερειάρχης είπε πως ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έχει υποσχεθεί (σε βίντεο) για την αναβάθμιση του οδικού άξονα Πρέβεζας- Ηγουμενίτσας.

Στην εκδήλωση της Περιφέρειας, το Καλοκαίρι, στην ΟΑΣΗ δεν είπαμε ότι έχουμε εξασφαλισμένη την χρηματοδότηση, είπαμε πως θα ετοιμάσουμε τις μελέτες και από εκεί και έπειτα θα πάμε κομμάτι - κομμάτι. O Yφυπουργός δεν είπε κάτι διαφορετικό, είπε ότι δεν υπάρχει στον σχεδιασμό του Υπουργείου, το τι θα γίνει στο μέλλον...θα το δούμε..ο Υφυπουργός, αν δεσμεύονταν στον αέρα της εκπομπής, για τον οδικό άξονα θα ήταν φαιδρός θα μπορούσε βέβαια να ήταν πιο ευγενικός, ο καθένας όμως μπορεί να κάνει ένα λάθος. Θα πρέπει να κοιτάξουμε στα νέα χρηματοδοτικά εργαλεία τι μπορούμε να εντάξουμε, αλλά για να συμβεί αυτό πρέπει να υπάρχουν ώριμες μελέτες και οι μελέτες ακόμα δεν έχουν ωριμάσει, είπε ο κος Ιωάννου.

Οι πολίτες του Νομού περιμένουν από εμάς πράγματα που δεν είναι δική μας αρμοδιότητα, την Κυβέρνηση την εκπροσωπεί ο Κυβερνητικός Βουλευτής, άρα λοιπόν οι βουλευτές είναι η φωνή της Κυβέρνησης στην περιοχή, αυτοί πρέπει πρώτα να κάνουν δουλειά, παρόλα αυτά όμως ο κόσμος ζητάει από εμάς γιατί μας έχει μεγάλη εμπιστοσύνη, θέλει εμείς να λύσουμε το πρόβλημα όμως μιλάμε για διευρωπαικά δίκτυα δηλαδή του Υπουργείου και αυτά είναι θέματα του βουλευτή ότι δηλαδή έχει να κάνει με κυβερνητικό έργο. Εμείς όμως δεν στεκόμαστε σε αυτά και θέλουμε να δώσουμε λύση στο θέμα επισήμανε ο Αντιπεριφερειάρχης.


Στ.Ιωάννου "Υπάρχει υπόσχεση του Πρωθυπουργού για αναβάθμιση του Πρέβεζα -Ηγουμενίτσα" "Το Κυβερνητικό έργο είναι θέμα του Βουλευτή" Στ.Ιωάννου "Υπάρχει υπόσχεση του Πρωθυπουργού για αναβάθμιση του Πρέβεζα -Ηγουμενίτσα" "Το Κυβερνητικό έργο είναι θέμα του Βουλευτή" Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Νοεμβρίου 28, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.