Τρεις εργαζόμενες στο νοσοκομείο από χημικά σε κάδους ανακύκλωσης

Τρεις εργαζόμενες στο νοσοκομείο από χημικά σε κάδους ανακύκλωσηςΤρεις εργαζόμενες στην καθαριότητα του Δήμου Ιωαννιτών οδηγήθηκαν στο νοσοκομείο το βράδυ της Παρασκευής όπου και βρίσκονται μέχρι σήμερα, όταν αδειάζοντας τους κάδους ανακύκλωσης στο κέντρο της πόλης, μπροστά στη Λέσχη Αξιωματικών, παρουσίασαν αναπνευστικά προβλήματα εξαιτίας των χημικών που κάποιοι είχαν πετάξει μέσα στους κάδους !

Την καταγγελία κάνει ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ του Νομού Ιωαννίνων συνδέοντας το συμβάν αυτό με την πορεία του Πολυτεχνείου και τα επεισόδια περιορισμένης έκτασης που είχαν προηγηθεί στο ίδιο σημείο.

«Σίγουρα είναι εγκληματικό το γεγονός επικίνδυνες χημικές ουσίες βρέθηκαν μέσα στους κάδους της ανακύκλωσης μέσα στο κέντρο της πόλης λες και πρόκειται για χαρτόκουτα!

Δυστυχώς όμως δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνουν αυτά ούτε η πρώτη φορά που εργάτες καθαριότητας βρίσκονται στο νοσοκομείο εξαιτίας τέτοιων συμβάντων.

Καλούμε τη διοίκηση του Δήμου να προστατεύσει τις ζωές των εργατών ως οφείλει! Να λάβει κάθε μέτρο ώστε να μην ξανασυμβεί κάτι ανάλογο.

Ευχόμαστε στις συναδέλφους μας να γίνουν γρήγορα καλά και δεσμευόμαστε να είμαστε στο πλάι τους για ο,τι χρειαστεί όπως κάναμε από την πρώτη στιγμή» σημειώνεται στην ανακοίνωση.
Τρεις εργαζόμενες στο νοσοκομείο από χημικά σε κάδους ανακύκλωσης Τρεις εργαζόμενες στο νοσοκομείο από χημικά σε κάδους ανακύκλωσης Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Νοεμβρίου 18, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες