Έργα αναβάθμισης στις χερσαίες πύλες εισόδου

Έργα αναβάθμισης στις χερσαίες πύλες εισόδου




Πραγματοποιήθηκε η 4η Συνεδρίαση της Κυβερνητικής Επιτροπής Συμβάσεων Στρατηγικής Σημασίας, μετά και την τροποποίηση της συγκρότησής της με πράξη Υπουργικού Συμβουλίου, υπό την προεδρία του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών Χρήστου Σταϊκούρα.

Αντικείμενο της Συνεδρίασης ήταν η ένταξη στο Αναπτυξιακό Πρόγραμμα Συμβάσεων Στρατηγικής Σημασίας και η ανάθεση στο Ταμείο Αξιοποίησης της Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ) υπηρεσιών ωρίμανσης για μία σειρά έργων.

Μεταξύ των έργων περιλαμβάνεται η αναβάθμιση των εθνικών χερσαίων Συνοριακών Σημείων Διέλευσης που αφορά και στην Ήπειρο.

Το έργο περιλαμβάνει την αναβάθμιση των πυλών εισόδου/εξόδου των χερσαίων συνόρων της, με σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό, ώστε να καλύπτουν τις αυξανόμενες ανάγκες εισόδου πολιτών τρίτων χωρών και αγαθών, ενισχύοντας παράλληλα και το σχέδιο της εθνικής πολιτικής και ασφάλειας.
Έργα αναβάθμισης στις χερσαίες πύλες εισόδου Έργα αναβάθμισης στις χερσαίες πύλες εισόδου Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Νοεμβρίου 07, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.