Επιτέλους.. Ξεκινά η μελέτη για οπτική ίνα στην Σαγιάδα!

Επιτέλους.. Ξεκινά η μελέτη για οπτική ίνα στην Σαγιάδα!



Ένα πάγιο εξαιρετικής σημασίας αίτημα των Επιχειρηματιών που δραστηριοποιούνται στη Λωρίδα της Σαγιάδας, αυτό της επέκτασης- ανάπτυξης της Οπτικής ίνας στην περιοχή , μπήκε σε στάδιο υλοποίησης .

Μετά από πολλές προσπάθειες του Αντιπεριφερειάρχη Θεσπρωτίας Θωμά Πιτούλη ο οποίος έθεσε το θέμα στο υψηλότερο πολιτικό επίπεδο στο γραφείο του Πρωθυπουργού , συνεργεία της Cosmote ξεκίνησαν ήδη τις μετρήσεις στην περιοχή για να συνταχτεί η απαραίτητη μελέτη.

Στην τελευταία επίσκεψη του Πρωθυπουργού στην Ηγουμενίτσα ο Αντιπεριφερειάρχης συναντήθηκε με τον Διευθυντή του Γραφείου του Πρωθυπουργού κ. Νέζη ενημερώνοντας τον για πολλοστή φορά δια ζώσης, για την ανάγκη ανάπτυξης – επέκτασης της οπτικής ίνας προκειμένου για να καλυφθούν οι ανάγκες της Επιχειρηματικής κοινότητας που δραστηριοποιείται στην περιοχή , των κατοίκων αλλά και του Στρατού .

Ο κ. Νέζης και στη συνέχεια ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής κ . Παπαστεργίου, τους οποίους και ευχαρίστησε ο Αντιπεριφερειάρχης , επιλήφθηκαν του θέματος και σύντομα θα έχει ολοκληρωθεί η μελέτη για να προχωρήσει το έργο.


Επιτέλους.. Ξεκινά η μελέτη για οπτική ίνα στην Σαγιάδα! Επιτέλους.. Ξεκινά η μελέτη για οπτική ίνα στην Σαγιάδα! Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Δεκεμβρίου 04, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.