Θεσπρωτία: Μικρά προβλήματα από την κακοκαιρία (+ΒΙΝΤΕΟ)

Θεσπρωτία: Μικρά προβλήματα από την κακοκαιρία (+ΒΙΝΤΕΟ)


Μικρά προβλήματα, σε σχέση με την ένταση των φαινομένων, δημιούργησε η κακοκαιρία στη Θεσπρωτία. Κλειστή παραμένει από χθες Σάββατο η πορθμειακή γραμμή Ηγουμενίτσας – Λευκίμμης, ενώ δεν εκτελέστηκε το δρομολόγιο Ηγουμενίτσα – Παξοί.
Στην πορθμειακή γραμμή Ηγουμενίτσα – Κέρκυρα, απαγόρευση απόπλου υπάρχει για τα πλοία ανοιχτού τύπου, ενώ τα πλοία κλειστού τύπου, εκτελούν τα δρομολόγια κανονικά. Στην περιοχή τα Σαγιάδας, χρειάστηκε να επέμβουν το πρωί οι υπηρεσίες της πολιτικής προστασίας στο δρόμο προς το τελωνείο Μαυροματίου για να απομακρύνουν πέτρες που είχαν πέσει στο οδόστρωμα. Η κυκλοφορία διεξάγεται κανονικά.
Τα νερά, σκέπασαν προσωρινά το νότιο άκρο του λιμένα της Σαγιάδας, χωρίς όμως, πέρα από την παράσυρση κάποιων υλικών, να δημιουργηθούν προβλήματα ή ζημιές. Η Πυροσβεστική υπηρεσία επενέβη για μια κοπή δέντρου στην Ηγουμενίτσα το βράδυ του Σαββάτου και στη Νεράϊδα Σουλίου το πρωί της Κυριακής. Δέχτηκε μια κλήση για άντληση υδάτων από αγροτεμάχιο, ώστε τα νερά να μην εισχωρήσουν στο υπόγειο διπλανής οικίας.
Τέλος, μικρά προβλήματα υπερχείλισης από πεσμένους κορμούς δέντρων παρουσιάστηκαν στον ποταμό Κωκυτό, στην περιοχή του Δήμου Σουλίου.



Θεσπρωτία: Μικρά προβλήματα από την κακοκαιρία (+ΒΙΝΤΕΟ) Θεσπρωτία: Μικρά προβλήματα από την κακοκαιρία (+ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Ιανουαρίου 07, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.