Διπλή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ηγουμενίτσας

Διπλή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ηγουμενίτσας


Καλείστε να συμμετάσχετε σε ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα διεξαχθεί δια ζώσης στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Ηγουμενίτσας (οδός Σουλίου αρ.3), στις 24 Ιανουαρίου 2024 ημέρα Τετάρτη και ώρα 18:00’, για συζήτηση και λήψη απόφασης στο παρακάτω ένα και μοναδικό θέμα:
ΘΕΜΑ
Έγκριση ισολογισμού και οικονομικών καταστάσεων χρήσεως 2022 του Δήμου Ηγουμενίτσας.
-Εισηγητές: α) Αλέξανδρος Πάσχος – Αντιδήμαρχος.
β) Υπηρεσιακοί παράγοντες της Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών.
γ) Εκπρόσωπος Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών.

Επίσης, καλείστε να συμμετάσχετε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα διεξαχθεί δια ζώσης στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου Ηγουμενίτσας (οδός Σουλίου αρ.3), στις 24 Ιανουαρίου 2024 ημέρα Τετάρτη και ώρα 19:00’, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα:

Ειδικά Θέματα
Εισηγήτρια: κα Μαρία Σαμίου – Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου.

Θέμα 1ο
Ορισμός Δημοτικού Συμβούλου παράταξης που δεν εκπροσωπείται εν τοις πράγμασι στη Δημοτική Επιτροπή.

Θέμα 2ο
Εκλογή τακτικών και αναπληρωματικών εκπροσώπων του Δήμου Ηγουμενίτσας στην γενική συνέλευση της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Ηπείρου (Π.Ε.Δ. ΗΠΕΙΡΟΥ) σύμφωνα με το π.δ. 3/2024 (ΦΕΚ 3/τ.Α’/15-1-2024) .

Θέματα αρμοδιότητας Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών και Σχ.Πόλεως
Εισηγητής: κ. Χρήστος Κάτσιος - Αντιδήμαρχος.

Θέμα 3ο
Κατάρτιση Τεχνικού Προγράμματος Δήμου Ηγουμενίτσας έτους 2024.

Γενικά Θέματα
Εισηγητής: κ. Παναγιώτης Νταής - Δήμαρχος.

Θέμα 4ο
Ορισμός μελών και συγκρότηση του διοικητικού συμβουλίου του Ν.Π.Ι.Δ. «Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Δήμου Ηγουμενίτσας» (Δ.Ε.Υ.Α.Η.) .

Θέμα 5ο
Ορισμός μελών και συγκρότηση του διοικητικού συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. ‘‘Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ηγουμενίτσας’’.

Θέμα 6ο
Ορισμός μελών και συγκρότηση του διοικητικού συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. ‘‘Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ηγουμενίτσας’’.

Θέμα 7ο
Ορισμός εκπρόσωπων του Δήμου Ηγουμενίτσας για τη συμμετοχή τους στα Σχολικά Συμβούλια των σχολικών μονάδων της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης περιφέρειας Δήμου Ηγουμενίτσας.

Θέμα 8ο
Ορισμός εκπροσώπου του Δήμου ως Προέδρου της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας και καθορισμός των παραγωγικών τάξεων που θα εκπροσωπηθούν σ’ αυτήν.

Θέμα 9ο
Ορισμός εκπροσώπου του Δήμου με τον αναπληρωτή του, για τη συμμετοχή τους στο Δ.Σ. του Κέντρου Πρόληψης “ΑΡΙΑΔΝΗ”.

Θέμα 10ο
Εξουσιοδότηση Δημάρχου για υπογραφή πάσης φύσεως Συμβολαιογραφικών Πράξεων ως νόμιμος εκπρόσωπος του Δήμου Ηγουμενίτσας.

Θέματα αρμοδιότητας Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών
Εισηγητής: κ. Αλέξανδρος Πάσχος - Αντιδήμαρχος.

Θέμα 11ο
Ορισμός υπευθύνων κίνησης Τραπεζικών Λογαριασμών που τηρούνται στην Τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ, χρήσης του συστήματος Ηλεκτρονικής Τραπεζικής WINBANK καθώς και παροχή εξουσιοδότησης για ενεργοποίηση νέων τραπεζικών προϊόντων.

Θέμα 12ο
Ορισμός υπευθύνου για την κίνηση όλων των λογαριασμών του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) και του λογαριασμού ταμειακής διαχείρισης που τηρούνται στην Τράπεζα Ελλάδος.
Διπλή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ηγουμενίτσας Διπλή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιανουαρίου 22, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.