Φιλοξενία της Έδρας του Συλλόγου Υπαλλήλων Επιμελητηρίων ΠΗΙΝΔΕ στην Θεσπρωτία

Φιλοξενία της Έδρας του Συλλόγου Υπαλλήλων Επιμελητηρίων ΠΗΙΝΔΕ στην ΘεσπρωτίαΤο Επιμελητήριο Θεσπρωτίας ενημερώνει για την φιλοξενία της έδρας του Συλλόγου Υπαλλήλων Επιμελητηρίων Πελοποννήσου – Ηπείρου – Ιονίων Νήσων – Δυτικής Ελλάδας (Π.Η.Ι.Ν.Δ.Ε.) στα γραφεία του, από τον Ιανουάριο του 2024.

Η μεταφορά της έδρας του Συλλόγου από την Πάτρα στην ακριτική πόλη μας, αποτελεί τιμή για το φορέα και την περιοχή μας και ευχόμαστε στο Διοικητικό Συμβούλιο και σε όλα τα μέλη του Συλλόγου, να συνεχίσουν ακούραστα κι απερίσπαστα, να παρέχουν τις, υψηλής ποιότητας, υπηρεσίες τους στο Θεσμό και στα μέλη των Επιμελητηρίων, εξυψώνοντας διαρκώς το κύρος των φορέων μας.

Οι υπάλληλοι των Επιμελητηρίων αποτελούν τους ουσιαστικούς Συνεργάτες των Διοικήσεων και καθημερινούς Συμμάχους των Επιχειρήσεων μελών μας και με την αγαστή κι αρμονική μας συνεργασία, μπορούμε όλοι μαζί να πετύχουμε τους υψηλότερους στόχους προς όφελος και των Επιμελητηρίων και των Επιχειρήσεων!

Εκ της Διοικήσεως
Του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας
Φιλοξενία της Έδρας του Συλλόγου Υπαλλήλων Επιμελητηρίων ΠΗΙΝΔΕ στην Θεσπρωτία Φιλοξενία της Έδρας του Συλλόγου Υπαλλήλων Επιμελητηρίων ΠΗΙΝΔΕ στην Θεσπρωτία Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Ιανουαρίου 26, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες