Ισχυρή εκπροσώπηση της Ηπείρου στην ΠΟΑΣΥ

Ισχυρή εκπροσώπηση της Ηπείρου στην ΠΟΑΣΥ


Ισχυρή είναι η εκπροσώπηση της αστυνομικής «οικογένειας» της Ηπείρου στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Ιωαννίνων Ανέστης Κωνσταντινίδης μετέχει ως μέλος στο νέο ΔΣ, ο Γενικός Γραμματέας Αλέξανδρος Βαγγελής εκλέχθηκε στην επιτροπή βορείου τομέα, ο αναπληρωτής ΓΓ Ευάγγελος Κεφάλας στην επιτροπή εκπαίδευσης και ο Οργανωτικός Γραμματέας Χρήστος Παργινός αναδείχθηκε εκπρόσωπος στην Eurocop.

Στην Εκτελεστική Γραμματεία της ΠΟΑΣΥ μετέχει ως αναπληρωτής ταμίας και ειδικός γραμματέας ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσπρωτίας Βασίλης Νάκος.

Ο ίδιος αναφέρει ότι πρόκειται για μεγάλη τιμή αλλά και για ευθύνη και τονίζει ότι «έχοντας βαθιά γνώση της κατάστασης και των προβλημάτων που έχουμε να αντιμετωπίσουμε, με σοβαρότητα και μαχητικότητα θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για την επίλυσή τους καθώς και τη βελτίωση των συνθηκών της εργασίας μας σε όλους τους τομείς»!


Ισχυρή εκπροσώπηση της Ηπείρου στην ΠΟΑΣΥ Ισχυρή εκπροσώπηση της Ηπείρου στην ΠΟΑΣΥ Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιανουαρίου 22, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.