Λίγα τα προβλήματα και πολλές όμορφες εικόνες στα ορεινά χωριά της Παραμυθιάς και του Σουλίου (+Φωτογραφίες)

Λίγα τα προβλήματα και πολλές όμορφες εικόνες στα ορεινά χωριά της Παραμυθιάς και του Σουλίου (+Φωτογραφίες)


Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα αλλά με πολλές όμορφες εικόνες, πέρασε η επέλαση της κακοκαιρίας στα ορεινά χωριά της Παραμυθιάς και του Σουλίου.

Η πολιτική προστασία του Δήμου Σουλίου και της Π.Ε. Θεσπρωτίας που παραμένει σε επιφυλακή, χρειάστηκε να επέμβει στην Σκάλα της Παραμυθιάς για αποχιονισμό του οδικού δικτύου, ενώ προβλήματα στην πρόσβαση σε σταβλικές μονάδες έχουν παρατηρηθεί σε κοινότητες του ορεινού όγκου.

Μεγάλη προσοχή απαιτείται απο τους οδηγούς ειδικά τις νυχτερινές ωρες οπου αναμένεται να επικρατήσει παγετός στο οδικό δίκτυο των κοινοτήτων του ορεινού ογκου.

Το άσπρο πέπλο εχει καλύψει τις κοινότητες Ελαταριάς, Σαλονίκης, Αγιας Κυριακής, Πετουσίου, και στα Σουλιοτοχώρια με τις φωτογραφίες να ειναι ενδεικτικές:







Λίγα τα προβλήματα και πολλές όμορφες εικόνες στα ορεινά χωριά της Παραμυθιάς και του Σουλίου (+Φωτογραφίες) Λίγα τα προβλήματα και πολλές όμορφες εικόνες στα ορεινά χωριά της Παραμυθιάς και του Σουλίου (+Φωτογραφίες) Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιανουαρίου 22, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.