Έκοψε την πίτα του ο Αθλητικός Σύλλογος Πετοσφαίρισης Ερμής Ηγουμενίτσας

Έκοψε την πίτα του ο Αθλητικός Σύλλογος Πετοσφαίρισης Ερμής Ηγουμενίτσας


Με σεμνότητα έκοψε την πίτα του ο Αθλητικός Σύλλογος Πετοσφαίρισης Ερμής Ηγουμενίτσας, το απόγευμα του Σαββάτου (27/1), παρουσία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Παραμυθιάς, Φιλιατών, Γηρομερίου και Πάργας κ.κ. Σεραπίων.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ του Ερμή και του Δ.Σ. της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Δυτικής Ελλάδας κ. Μπάντιος Άγγελος, αφού καλωσόρισε όλους τους παρευρισκόμενους, έκανε μια αναφορά στην μεγάλη γιορτή που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6/4 για τα 30 χρόνια λειτουργίας του Ερμή αλλά και για τα 40 χρόνια Βόλεϊ της Ηγουμενίτσας, στην αγωνιστική δράση και τους στόχους του συλλόγου, ευχαρίστησε για ακόμη φορά την οικογένεια του κ. Πανταζή Βασίλη για την προσφορά τους όλα αυτά τα χρόνια στον σύλλογο και αμέσως μετά κάλεσε τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη κ.κ. Σεραπίων να ευλογίσει και να κόψει την πίτα.

Στο Σεβασμιότατο το Δ.Σ και οι προπονητές του Ερμή απένειμαν τιμητική πλακέτα για την ενθρόνιση του στην Ιερά Μητρόπολη Παραμυθίας, Φιλιατών, Γηρομερίου και Πάργας και του ευχήθηκαν καλή επιτυχία στο έργο του, ο Σεβασμιότατος αντευχήθηκε καλή επιτυχία στον Δ.Σ., τους προπονητές και τους αθλητές-τριες του Συλλόγου.



Αμέσως μετά απεύθυνε έναν σύντομο χαιρετισμό ο Βουλευτής Θεσπρωτίας κ. Γιόγιακας Βασίλη, ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας κ. Νταής Παναγιώτης, ο πρώην υπουργός κ. Μπέζας Αντώνης, ο πρώην βουλευτής κ. Κάτσης Μάριος.

Στην κοπή της πίτας του Ερμή παρευρέθηκαν η πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Ηγουμενίτσας κ. Σαμίου Μαρία, οι αντιδήμαρχοι κ. Κατσάρη Σοφία, κ. Μητσέλος Αλέξανδρος, κ.Ντάσιος Βασίλης, κ.Πάσχος Αλέξανδρος, κ. Τσώτου Βασιλική και ο εντεταλμένου σύμβουλος Δ.Ε. Μαργαριτίου και Πέρδικας κ. Μπόλωση Κωνσταντίνου, ο Διοικητής του Α.Τ Ηγουμενίτσας κ. Κολυγιώτης Νίκος,ο Διοικητής του Τμήματος Τροχαίας Ηγουμενίτσας κ. Ανεστίδης Στρατός, η Αντιπλοίαρχος Λ.Σ. κ. Κατσάρη Μαρία (εκπρόσωπος του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγ/τσας) η οποία κέρδισε και το φλουρί και ο Πυραγός κ. Κοντός Αλέξανδρος (εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ηγ/τσας).

Έκοψε την πίτα του ο Αθλητικός Σύλλογος Πετοσφαίρισης Ερμής Ηγουμενίτσας Έκοψε την πίτα του ο Αθλητικός Σύλλογος Πετοσφαίρισης Ερμής Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Ιανουαρίου 31, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.