Δύο θέσεις εργασίας μουσικών στον Δήμο Ηγουμενίτσας

Δύο θέσεις εργασίας μουσικών στον Δήμο Ηγουμενίτσας


Ο Δήμος Ηγουμενίτσας προσλαμβάνει νέο προσωπικό, για την κάλυψη δύο θέσεων. Οι θέσεις εργασίας αφορούν μουσικούς για διδασκαλία ξύλινων και χάλκινων πνευστών.

Οι προσλήψεις θα γίνουν με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, (με αντίτιμο), με τετράωρη απασχόληση ημερησίως, δύο ατόμων καλλιτεχνικού προσωπικού για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Δήμου Ηγουμενίτσας για τις ανάγκες της Φιλαρμονικής.

Η υποβολή των αιτήσεων συμμετοχής ξεκινάει την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου και λήγει την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2024.

Οι θέσεις εργασίας στον Δήμο Ηγουμενίτσας ΔΕ ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ξύλινων πνευστών (φλάουτο, κλαρίνο, σαξόφωνο) (1 θέση)

ΔΕ ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ χάλκινα (τρομπέτα-κόρνο-εφώνιοτούμπα (1 θέση)
Η υποβολή των αιτήσεων συμμετοχής

Η υποβολή των αιτήσεων και των δικαιολογητικών θα γίνεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά μέσω της πλατφόρμας eservices.igoumenitsa.gr από 31 Ιανουαρίου 2024 μέχρι και την 9 Φεβρουαρίου 2024 , ήτοι την επομένη της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας. Η προκήρυξη αυτή θα τοιχοκολληθεί στο Δημοτικό Κατάστημα Ηγουμενίτσας, θα δημοσιευθεί σε τρεις εφημερίδες του Νομού και θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου Ηγουμενίτσας, και στη «Διαύγεια».

Διαβάστε ολόκληρη την προκήρυξη των θέσεων ΕΔΩ prokiryxi-dimos-igoymenitsas
Δύο θέσεις εργασίας μουσικών στον Δήμο Ηγουμενίτσας Δύο θέσεις εργασίας μουσικών στον Δήμο Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Ιανουαρίου 27, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.