Το νέο Δ.Σ. της ΔΕΥΑ Ηγουμενίτσας

Το νέο Δ.Σ. της ΔΕΥΑ Ηγουμενίτσας


Συγκροτήθηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Ν.Π.Ι.Δ. «Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Δήμου Ηγουμενίτσας» (Δ.Ε.Υ.Α.Η.) ως εξής :

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Γεώργιος Καλφόγλου

ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ :
ο κ. Δημάκος Δημήτριος, αναπληρούμενος από τον κ. Ντάσιο Βασίλειο
η κα Τσώτου Βασιλική, αναπληρούμενη από τον κ. Μητσέλο Αλέξανδρο
ο κ. Ζαφείρης Αναστάσιος, αναπληρούμενος από τον κ. Τακλάκογλου Παναγιώτη
η κα Μονάχου Αικατερίνη, αναπληρούμενη από τον κ. Παππά Ηλία

ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ:
ο κ. Φουσέκης Γεράσιμος, αναπληρούμενος από τον κ. Κώστα Ελευθέριο
ο κ. Βένος Διαμαντής, αναπληρούμενος από τον κ. Καρβούνη Χρήστο

ΔΗΜΟΤΕΣ:
ο κ. Φλίνδρης Κωνσταντίνος, αναπληρούμενος από τον κ. Γαλανούλη Ηλία
ο κ. Τσίγγος Σπυρίδων, αναπληρούμενος από τον Τετρίγκα Κωνσταντίνο

ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ Τ.Ε.Ε.:
 Ένας εκπρόσωπος του Τ.Ε.Ε (περιβαλλοντικός ή κοινωνικός φορέας της περιοχής), κάτοχος πτυχίου Πολιτικού Μηχανικού με αποδεδειγμένη εμπειρία ή γνώσεις συναφείς με το αντικείμενο της επιχείρησης, ο οποίος θα οριστεί με τον αναπληρωτή του από το Τ.Ε.Ε.

ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ:
Ο κ. Κατσούλης Αθανάσιος με αναπληρωτή του τον κ. Παπαϊωάννου Δημήτριο, σύμφωνα με το Πρακτικό 1/2024 του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου Εργαζομένων ΔΕΥΑ Ηγουμενίτσας, το οποίο μας κοινοποιήθηκε με το υπ’ αριθμ. πρωτ.1/22-1-2024 έγγραφο του Σωματείου Εργαζομένων Δ.Ε.Υ.Α. Ηγουμενίτσας.

Η θητεία των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου ακολουθεί την θητεία του Δημοτικού Συμβουλίου και λήγει με την εγκατάσταση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Μειοψήφησαν οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Λώλος Ιωάννης, Γκόλιας Βασίλειος, Ντάνης Γεώργιος, Κώστας Ελευθέριος και Φουσέκης Γεράσιμος, οι οποίοι δήλωσαν ότι "δεν συμφωνούν με τον ορισμό της δημοτικού συμβούλου κας Μονάχου Αικατερίνης ως τακτικό μέλος στο ΔΣ της ΔΕΥΑΗ γιατί η συγκεκριμένη δημοτική σύμβουλος βρίσκεται σε αντιδικία με την Επιχείρηση για εργασιακά - οικονομικά θέματα ως πρώην υπάλληλός της και επειδή η Δημοτική Επιχείρηση έχει ανταποδοτικό χαρακτήρα θεωρούν ότι δεν μπορεί να συμμετέχουν στο ΔΣ άτομα που αγωνίζονται για προσωπικό τους όφελος."
Δήλωσαν επίσης ότι συμφωνούν με τον ορισμό όλων των άλλων μελών.
Το νέο Δ.Σ. της ΔΕΥΑ Ηγουμενίτσας Το νέο Δ.Σ. της ΔΕΥΑ Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιανουαρίου 29, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.