Ο Θανάσης Ντάνης για την επίσκεψη του Διοικητικού Συμβουλίου της Παγκόσμιας Διακοινοβουλευτικής Ένωσης Ελληνισμού

Ο Θανάσης Ντάνης για την επίσκεψη του Διοικητικού Συμβουλίου της Παγκόσμιας Διακοινοβουλευτικής Ένωσης Ελληνισμού


Είχαμε την χαρά και την τιμή να υποδεχθούμε στον δήμο μας βουλευτές - μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Παγκόσμιας Διακοινοβουλευτικής Ένωσης Ελληνισμού (ΠαΔΕΕ) των Εθνικών Κοινοβουλίων των ΗΠΑ, του Καναδά, της Αυστραλίας και της Αλβανίας.
Είχαμε την ευκαιρία να παρουσιάσουμε τα φυσικά, πολιτιστικά, πολιτισμικά και ιστορικά στοιχεία του δήμου Σουλίου και τον μυθικό Αχέροντα ώστε να τους κάνουμε κοινωνούς των προσδοκιών μας και κατ΄ επέκταση πρεσβευτές μας στα κοινοβούλια τους και στις χώρες που είναι βουλευτές.
Επιλέξαμε να επισκεφθούμε μαζί τους το σχολείο Βούλγαρη, την Ιερά Μονή της Παναγίας της Παραμυθίας και το μνημείο εκτελεσθέντων των 49 Προκρίτων Παραμυθιάς.
Θέλω δημόσια να τους ευχαριστήσω για την παρουσία τους στον δήμο Σουλίου και φυσικά να ευχαριστήσω και τον συμπατριώτη μας κ. Γεώργιο Βέρμπη για την αρωγή του ώστε να πραγματοποιηθεί αυτή η επίσκεψη.
Ο Θανάσης Ντάνης για την επίσκεψη του Διοικητικού Συμβουλίου της Παγκόσμιας Διακοινοβουλευτικής Ένωσης Ελληνισμού Ο Θανάσης Ντάνης για την επίσκεψη του Διοικητικού Συμβουλίου της Παγκόσμιας Διακοινοβουλευτικής Ένωσης Ελληνισμού Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Ιανουαρίου 19, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.