Ηγουμενίτσα: Μεϊμαράκης- Κοντοζαμάνης, ζήτησαν ψήφο εμπιστοσύνης στις ευρωεκλογές

Ηγουμενίτσα: Μεϊμαράκης- Κοντοζαμάνης, ζήτησαν ψήφο εμπιστοσύνης στις ευρωεκλογές


Άρωμα ευρωεκλογών είχε η εκδήλωση της Διοικούσας Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Θεσπρωτίας για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Και δεν θα μπορούσε να συμβεί διαφορετικά καθώς κεντρικός ομιλητής ήταν ο επικεφαλής της ομάδας των ευρωβουλευτών του κόμματος Βαγγέλης Μειμαράκης ενώ στην εκδήλωση μίλησε ο πρώην Υπουργός Βασίλης Κοντοζαμάνης ο οποίος αναμένεται να έχει θέση στο ευρωψηφοδέλτιο.

Χαιρετισμό απηύθυνε και ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στο Νομό Θεσπρωτίας Βασίλης Γιόγιακας ο οποίος αναφέρθηκε στις κινητοποιήσεις των αγροτών τονίζοντας ότι «είμαστε μαζί με τους αγρότες» αλλά και στα έργα που δρομολογούνται από το Ταμείο Ανάκαμψης.

Ο Βασίλης Κοντοζαμάνης ο οποίος διατηρεί στενές σχέσεις με την Ήπειρο καθώς υπήρξε φοιτητής στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων υπογράμμισε ότι η Νέα Δημοκρατία ήταν αυτή που έβαλε αλλά και κράτησε την Ελλάδα στην Ευρώπη.

Σημείωσε ότι οι ευρωεκλογές που έρχονται δεν είναι αναμέτρηση διαμαρτυρίας αλλά μία κρίσιμη εκλογή αφού τα επόμενα πέντε χρόνια θα είναι δύσκολα για την Ευρώπη.

Στο διακύβευμα των ευρωεκλογών επικέντρωσε την ομιλία του και ο Βαγγέλης Μειμαράκης.

Τόνισε ότι το γεγονός ότι δεν προηγούνται αλλά ούτε έπονται άλλες εκλογικές αναμετρήσεις θα δώσει την δυνατότητα ώστε να συζητηθούν σε βάρος τα ευρωπαικά ζητήματα και όσα κρίνονται στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο.

Απευθυνόμενος σε όλους ζήτησε «ψήφο εμπιστοσύνης για να εκπροσωπήσουμε την Ελλάδα στην Ε.Ε. γιατί εμείς είμαστε το ευρωπαϊκό κόμμα της χώρας και σήμερα η φωνή της Ελλάδας έχει αρχίσει να ακούγεται δυνατά στα όργανα της Ε.Ε. χάρη στη Ν.Δ. Βέβαια δεν μπορεί να ισχυρισθεί κανείς πως η σημερινή Ε.Ε. είναι αυτή που θέλουμε και δεν χρειάζεται βελτιώσεις, όμως εμείς μπορούμε να το κάνουμε αυτό σε συνεργασία με τους εταίρους μας».

Νωρίτερα αλλά και μετά την εκδήλωση ο Βαγγέλης Μειμαράκης συναντήθηκε και με ομάδες αγροτών με τους οποίους συζήτησε τα προβλήματα του κλάδου.

Πηγή epiruspost.gr
Ηγουμενίτσα: Μεϊμαράκης- Κοντοζαμάνης, ζήτησαν ψήφο εμπιστοσύνης στις ευρωεκλογές Ηγουμενίτσα: Μεϊμαράκης- Κοντοζαμάνης, ζήτησαν ψήφο εμπιστοσύνης στις ευρωεκλογές Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Φεβρουαρίου 19, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.