Κίνδυνος για μαθητές και περαστικούς στην Ηγουμενίτσα λόγω λυγισμένης κολώνας (+ΦΩΤΟ)

Κίνδυνος για μαθητές και περαστικούς στην Ηγουμενίτσα λόγω λυγισμένης κολώνας (+ΦΩΤΟ)


Ανησυχία για την ασφάλεια των κατοίκων και κυρίως των εκατοντάδων μαθητών που διασχίζουν καθημερινά την περιοχή, προκαλεί μια σιδερένια κολώνα στην οδό 49 Μαρτύρων στην Ηγουμενίτσα. 
Η κολώνα έχει τσακιστεί και λυγίσει επικίνδυνα, δημιουργώντας αναπόφευκτο κίνδυνο πτώσης, με ότι αυτό συνεπάγεται.
Το σημείο βρίσκεται κοντά τον σταθμό του ΚΤΕΛ, όπου καθημερινά διέρχονται εκατοντάδες μαθητές που πηγαίνουν και έρχονται από τα κοντινά σχολεία.
Οι κάτοικοι και οι γονείς εκφράζουν την ανησυχία τους και ζητούν από τις αρμόδιες αρχές να προβούν άμεσα σε ενέργειες για την αποκατάσταση της κολώνας προκειμένου να εξασφαλιστεί η ασφάλεια των περαστικών, κυρίως των μαθητών.
Οι περιοίκοι ζητούν την επέμβαση του Δήμου για την αποφυγή ενδεχόμενων επικίνδυνων καταστάσεων και την διασφάλιση της ακεραιότητας της υποδομής τους.
Η δημοτική αρχή θα πρέπει να αντιμετωπίσει το ζήτημα με προτεραιότητα και να εξασφαλίσει την άμεση αποκατάσταση της κολώνας, προκειμένου να εξαλειφθεί ο κίνδυνος για τους πολίτες και ιδιαίτερα για τους μαθητές.

Κίνδυνος για μαθητές και περαστικούς στην Ηγουμενίτσα λόγω λυγισμένης κολώνας (+ΦΩΤΟ) Κίνδυνος για μαθητές και περαστικούς στην Ηγουμενίτσα λόγω λυγισμένης κολώνας (+ΦΩΤΟ) Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Φεβρουαρίου 20, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.