ΑΗΤΤΗΤΟΣ & ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Ο ΕΡΜΗΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ

ΑΗΤΤΗΤΟΣ & ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Ο ΕΡΜΗΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ


Στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος ο Ερμής κατέκτησε την πρώτη θέση με 12 νίκες που του έδωσε το πλεονέκτημα έδρας απέναντι στην ομάδα του ΑΟ ΠΡΈΒΕΖΑΣ.
H ομάδα μας χρειαζόταν μόνο μια ΝΙΚΗ για να στεφθεί πρωταθλήτρια και να διεκδικήσει την άνοδο στην Α2 εθνική κατηγορία μέσω των ειδικών τουρνουά.
Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε μέσα σε γιορτινή ατμόσφαιρα σε ένα κατάμεστο από κόσμο κλειστό γυμναστήριο Ηγουμενίτσας όπου ο Ερμής πιστοποίησε την ανωτερότητα του φτάνοντας στην νίκη με 3-0 σετ και 25-16, 25-18, 25-17 σε πανηγυρικό κλίμα.

ΕΡΜΗΣ - ΑΟ ΠΡΕΒΕΖΑΣ 3-0

Διακύμανση:
1ο σετ: 25-16
2ο σετ: 25-18
3ο σετ: 25-17

Διαιτητές: Αποστόλου Π. - Τζελέτας Α.
Γραμματεία: Μπουραντά Μ

Α.Σ.ΠΕ. ΕΡΜΗΣ: (Λάμπρου Θ.)
ΒΑΜΒΕΣΟΣ Γ., ΝΙΚΟΥ Ν., ΓΟΥΛΑΣ Φ., ΜΠΑΛΑΜΑΤΣΙΑΣ Σ., ΜΕΝΗΣ Κ., ΑΛΕΞΙΟΥ Ε., ΜΠΟΥΤΡΗΣ Φ. (L) ΝΙΚΟΥ Π., ΤΖΟΒΑΡΑΣ Ν., ΤΣΙΤΙΡΙΔΗΣ Δ., ΤΣΑΤΣΗΣ Α., ΤΣΩΛΗΣ Π., ΝΤΑΚΟ Γ.

Η Οικογένεια του ΕΡΜΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ θερμά τους εκατοντάδες φιλάθλους που ήταν κοντά στην ομάδα σε όλο αυτό το ταξίδι με προορισμό την κατάκτηση του ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ…και φυσικά τον Dj Κώστα Παυλίδη για την ηχητική εγκατάσταση και τις μουσικές του επιλογές…
Σας ευχαριστούμε
ΑΗΤΤΗΤΟΣ & ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Ο ΕΡΜΗΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΑΗΤΤΗΤΟΣ & ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Ο ΕΡΜΗΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Μαρτίου 31, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.