Συνάντηση δημάρχου Φιλιατών κ. Βασίλη Τζίγκου με τον Δήμαρχο Φοινικαίων κ. Ρωμαίο Τσιάκουλη

Συνάντηση δημάρχου Φιλιατών κ. Βασίλη Τζίγκου με τον Δήμαρχο Φοινικαίων  κ. Ρωμαίο Τσιάκουλη


Στο πλαίσιο της ενίσχυσης της τοπικής συνεργασίας και της υλοποίησης ευρωπαϊκών προγραμμάτων, ο Δήμαρχος Φιλιατών, Βασίλης Τζίγκος, συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Φοινικαίων Αγίων Σαράντα, κ. Ρωμαίο Τσιάκουλη.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερη χαρά στο Δημαρχείο Φιλιατών, όπου οι δύο Δήμαρχοι είχαν μια εποικοδομητική συζήτηση επί θεμάτων κοινού ενδιαφέροντος. 
Κεντρικό σημείο της συζήτησης αποτέλεσε η ανάγκη για συχνές συναντήσεις και στενότερη συνεργασία μεταξύ των δύο Δήμων, προκειμένου να υλοποιηθούν ευρωπαϊκά προγράμματα που θα συμβάλουν στην περαιτέρω ανάπτυξη και πρόοδο των δύο κοινοτήτων.
Οι δύο Δήμαρχοι εξέφρασαν την προθυμία τους για στενότερη συνεργασία και αμοιβαία υποστήριξη, ενώ συμφώνησαν να συνεχίσουν τον διάλογο και τις συναντήσεις για την υλοποίηση κοινών πρωτοβουλιών προς όφελος των κατοίκων των δύο Δήμων.
Συνάντηση δημάρχου Φιλιατών κ. Βασίλη Τζίγκου με τον Δήμαρχο Φοινικαίων κ. Ρωμαίο Τσιάκουλη Συνάντηση δημάρχου Φιλιατών κ. Βασίλη Τζίγκου με τον Δήμαρχο Φοινικαίων  κ. Ρωμαίο Τσιάκουλη Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Μαρτίου 26, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.