Νταής: «Δεν είναι ορατό μνημόνιο συνεργασίας με τον ΟΛΗΓ»

Νταής: «Δεν είναι ορατό μνημόνιο συνεργασίας με τον ΟΛΗΓ»


Από τη μια στιγμή στην άλλη η Ηγουμενίτσα βρέθηκε να ασφυκτιά. Και αιτία είναι οι αποφάσεις που υλοποιεί ο ΟΛΗΓ χωρίς να έχει προηγηθεί καμία συνεργασία με τις τοπικές αρχές.

Οι χώροι στάθμευσης σχεδόν έχουν εξαφανιστεί ενώ κάγκελα και κολονάκια κλείνουν ζωτικά σημεία στην παραλιακή ζώνη.

Τα θέματα αυτά τέθηκαν στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ηγουμενίτσας όπου παρέστη και ο αντιπεριφερειάρχης Θεσπρωτίας Θωμάς Πιτούλης.

Ο Δήμαρχος απαντώντας διέψευσε ουσιαστικά ανακοινώσεις που είχαν γίνει τις προηγούμενες ημέρες περί υπογραφής μνημονίου συνεργασίας με τον ΟΛΗΓ.

«Δεν είναι ορατό το μνημόνιο συνεργασίας με τον ΟΛΗΓ. Υπάρχουν θέματα που δεν έχουν συζητηθεί καθόλου και άλλα που εκφεύγουν των αρμοδιοτήτων του» ανέφερε μεταξύ άλλων στην τοποθέτησή του ο Δήμαρχος.

Ο Αντώνης Μπέζας ζήτησε να παρουσιαστούν στο Δημοτικό Συμβούλιο τα τμήματα της σύμβασης παραχώρησης του ΟΛΗΓ που αναφέρονται άμεσα στο Δήμο κάτι που ο Δήμαρχος δεσμεύτηκε ότι θα γίνει στην επόμενη συνεδρίαση.

Ο Αντιπεριφερειάρχης από την πλευρά του παρότρυνε το Δημοτικό Συμβούλιο να ζητήσει από τον ΟΛΗΓ να κάνουν μία κίνηση καλής θέλησης προς την πόλη και αυτή θα είναι να απελευθερώσουν τους προβλήτες. Με τον τρόπο αυτό θα αφήσουν την Ηγουμενίτσα να ανασάνει το διάστημα του Πάσχα.
Νταής: «Δεν είναι ορατό μνημόνιο συνεργασίας με τον ΟΛΗΓ» Νταής: «Δεν είναι ορατό μνημόνιο συνεργασίας με τον ΟΛΗΓ» Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Απριλίου 28, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.