Γέμισε το Ιόνιο βάρκες και κωπηλάτες την Παρασκευή και το Σάββατο που μας πέρασε!

Γέμισε το Ιόνιο βάρκες και κωπηλάτες την Παρασκευή και το Σάββατο που μας πέρασε! 


Το νέο μας τμήμα παράκτιας κωπηλασίας ενηλίκων @coastal_rowing_igoumenitsa παρέα με το @coastal_rowing_thessaloniki του @rowing_academy_thessaloniki Ομίλου Φίλων Θαλάσσης οργάνωσαν κωπηλατικό ταξίδι και έδωσαν την ευκαιρία σε 62 κωπηλάτες να βρεθούν στα μαγευτικά νερά των Συβότων,γνωρίζοντας από κοντά τις πιο κρυφές παραλίες τους αλλά και την δυνατότητα να κωπηλατήσουν σε πορεία.

Η μεγάλη αυτή ομάδα σκαφών παράκτιας κωπηλασίας ξεκίνησε από τα Σύβοτα φθάνοντας ως την Πλαταριά και από εκεί στην Ηγουμενίτσα με τελικό προορισμό τον @nautical_club_of_igoumenitsa Ναυταθλητικός Όμιλο Ηγουμενίτσας!


Το ψαρομπάμπεκιου στον προαύλιο χώρο μας ήταν υπέροχο και ο χορός και τα χαμόγελα περίσσευαν!

Μια μεγάλη αγκαλιά από ανθρώπους που αγαπούν την κωπηλασία όχι μόνο για το ταξίδι αλλά γιατί ενώνει ανθρώπους!


Και του χρόνου με υγεία!

"Η πιο όμορφη θάλασσα είναι αυτή που δεν την αρμενίσαμε ακόμα..."







Σελίδες

Advertise & Backlinks on thespro.gr

Publish guest posts or dofollow backlinks on a trusted Greek news website (DA 35 / DR 33, 38K+ monthly visits).

Fast publication, real traffic, transparent metrics.

Contact: info@thespro.gr

📈 Looking for Greek guest post sites or backlinks for SEO? — thespro.gr is open for sponsored content, guest posts & link insertions.
Learn more →

© 2025 thespro.gr — Media & SEO Collaborations | Domain Authority 35 · Domain Rating 33

Από το Blogger.